ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΖΙΚΑ
ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ έφηβος και...ενεργός πολίτης αυτοπροσδιορίζεται στις αποκλειστικές του δηλώσεις στο Radio936 Greece ο καταξιωμένος Βασίλης Παπκωνσταντίνου που φιλοξενήθηκε στη Κυπαρισσίας με την συναυλία στο Τρενοτεχνείο του Νίκου Καλογερόπουλου.
Ο Νίκος Καλογερόπουλος αποκάλυψε ότι τον συνδέει 40 χρόνια φιλίας με τον καλλιτέχνη μέσα από κοινές δημιουργίες και μουσικές εκφράσεις κάνοντας λόγο για ένα μουσικό που κατάφερε να γαλουχήσει γενιές μέσα από τα διαχρονικά του τραγούδια κάνοντας ιδιαίτερη τιμή στον ίδιο.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δηλώνει ότι αρνείται να..μεγαλώσει, θέλει να είναι μέσα στα πράγματα για να διαμορφώσει μαζί με όλο τον κόσμο το μέλλον που μας ανήκει, δηλώνει ότι δεν έχει παραιτηθεί αλλά είναι παρών στην κοινωνία σε πόλεις και χωριά λαμβάνοντας θέση μέσα στα πράγματα δηλώνοντας ότι είναι Ενεργός πολίτης και θα συνεχίσει ως το τέλος...
Δηλώνει ακτιβιστής σε δράσεις ενώ εξήρε το ταλέντο του Νίκου ο οποίος έχει ξεχάσει τις περγαμηνές του διαλέγοντας ένα χώρο μοναδικό φέρνοντας τις μνήμες από την κουλτούρα του σιδηρόδρομου που συνδέει το κόσμο με τις μνήμες. Επισημαίνει ότι τώρα "που κοντεύουμε να χάσουμε την εθνική μας ταυτότητα με ήθη και έθιμα είναι καιρός να γυρίσουμε πίσω" ενώ για τα τραγούδια του επιβεβαιώνει ότι μεγάλωσαν γενιές αλλά δηλώνει ότι αρκετά τραγούδια είναι διαχρονικά και προφητικά.....φέρνοντας το τραγούδι του "για μια Ελλάδα της παράγκας" φέρνοντας στίχους του Νικόλα Άσιμου.
Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΑ ΘΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ...ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΦΟΛΑ!
Υπογράμμισε ότι έχει να έρθει στη Κυπαρισσία εδώ και 40 χρόνια ενώ η ελληνική περιφέρεια έχει καρδιά και αλληλεγγύη λέγοντας ότι πρέπει να σταθούμε δίπλα ο ένας στον άλλον. Για του νέους ανθρώπους δηλώνει ότι η νέα γενιά έχει διαφορετικά βιώματα από άλλες εποχές και φοβάται ότι η γενιά δεν έχει πολιτικοποιηθεί οπότε "χρειάζεται πολύ δουλειά από τους νέους που έχουν αποδείξει ότι έχουν μια απίστευτη τρυφερότητα που εκφράζεται με αλληλεγγύη η οποία πρέπει να διαμορφώσει το αύριο", σε αυτούς τους νέους λέει ότι τα παιδιά που τα θέλουν όλα "δεν τρώνε τελικά την φόλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages