ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ, ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ, ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΤΗΝ εκτίμηση ότι οι Δημοτικές Κοινότητες απαξιώθηκαν από τη Πολιτεία και ότι οι Πρόεδροι έχουν αυτοκαταργηθεί διαπίστωσαν οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων στο Δ.Σ. Τριφυλίας κάνουν τον δικό τους απολογισμό. Πάντως ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας δεσμεύθηκε ότι χωρίς τα χωριά δεν υφίσταται το μυικό σύστημα του Δήμου και για αυτό από τις 3 Οκτωβρίου θα ενημερωθεί εκ νέου για όλα τα προβλήματα που καταγράφονται στα χωριά. 
Ο κ. Αλέξανδρος Σπάλας από το Ραυτόπουλο τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο ύδρευσης με 100 μέτρα αμιαντοσωλήνες ενώ η κοινοτική οδοποιία βρίσκεται σε άθλια κατάσταση όπως και η απουσία διαδικτύου στο κοινοτικό ιατρείο. Πρότεινε έργα τα οποία όμως δεν υλοποιήθηκαν ποτέ στο Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.
Ο κ. Τάκης Καλογερόπουλος από τους Αρμενιούς μίλησε για στόχους στη θητεία του Δήμου όπως αγροτική οδοποιία, μελέτες για έργα υποδομών, δημοτικός φωτισμός στα οποία δεν έγινε τίποτα ενώ ανέφερε ότι οι κάτοικοι αγοράζουν μόνοι τους λάμπες, ενώ για τα σκουπίδια ζήτησε καλύτερη οργάνωση υπηρεσιών με τον κόμπο να φτάνει στο χτένι για την κίνηση των απορριμματοφόρων.
Ο κ. Δ. Φούρλαρης από τις Ράχες υπέβαλε ερωτήσεις για τα ανταποδοτικά έσοδα στο Δήμο τα οποία δεν αποδίδονται αναλογικά στη περιοχή ενώ έθιξε το θέμα των δρόμων καθώς και την απουσία κεντρικού σχεδιασμού για την ενδοεπικοινωνία των κοινοτήτων ασκώντας κριτική για την ερημοποίηση του ορεινού όγκου..
Ο κ. Ηλίας Μπάλτας από την Αγαλιανή μίλησε για διαμαρτυρίες δημοτών στο προγραμματισμό έργων ενώ έθιξε θέματα καθημερινότητας όπως αγροτικοί δρόμοι και φωτισμός με μεγάλη ακτίνα περιφέρειας στη περιοχή καθώς λόγω της αγροτικής σύστασης του χωριού υπάρχει πρόβλημα πρόσβασης στα ελαιοπερίβολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages