Η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας σε μετωπική σύγκρουση με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας σε μετωπική σύγκρουση με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας καταγγέλλει τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Γιάννη Πλατάρο για την διαταγή που έδωσε στους Διευθυντές και καθηγητές των υπό κατάληψη λυκείων να λειτουργήσουν σε παρακείμενα γυμνάσια και δημοτικά σχολεία σε απογευματινή βάρδια. Την εντολή του κ. Πλατάρου την θεωρούν υποκριτική γιατί γνωρίζει ότι για ουσιαστικούς και πρακτικούς λόγους οι μαθητές αδυνατούν να πάρουν μέρος σε απογευματινά μαθήματα.
Η πλήρης ανακοίνωση της Α΄ ΕΛΜΕ είναι η εξής: «Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας καταγγέλλει τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, για την διαταγή που έδωσε στους Διευθυντές και καθηγητές των υπό κατάληψη λυκείων να λειτουργήσουν σε παρακείμενα γυμνάσια και δημοτικά σχολεία σε απογευματινή βάρδια. Η συγκεκριμένη εντολή: Α) Είναι υποκριτική, γιατί γνωρίζουμε ότι για ουσιαστικούς και πρακτικούς λόγους οι μαθητές αδυνατούν να πάρουν μέρος σε απογευματινά μαθήματα. Ως εκπαιδευτικοί αρνούμαστε να εμπαίζουμε τους μαθητές μας, την κοινωνία και τους εαυτούς μας, ότι δήθεν τα σχολεία λειτουργούν ενώ δεν συμβαίνει αυτό. Β) Καταστρατηγεί τα εργασιακά μας δικαιώματα, με δεδομένο ότι απαιτεί από τους καθηγητές να δουλέψουν από τις 15:00 μμ έως τις 22:00 μμ αδιαφορώντας για τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages