Καμία βεντέτα με τον Πέτρο Τατούλη, λέει ο Παναγιώτης Νίκας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Καμία βεντέτα με τον Πέτρο Τατούλη, λέει ο Παναγιώτης Νίκας

ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - Μπλιάχ!!!
  Ότι δεν υπάρχει καμία βεντέτα με τον περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη, είπε χθες το βράδυ, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Καλαμάτας και πρόεδρος της ΠΕΔ, Παναγιώτης Νίκας. Ωστόσο……με έμμεσο τρόπο αναφέρθηκε στην πολιτική διαδρομή του περιφερειάρχη, σημειώνοντας ότι ο Πέτρος Τατούλης ήταν κάποτε στο ΕΚΚΕ (Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κίνημα Ελλάδας), «μετά ήμασταν στη Μπακογιάννη μαζί», ενώ τώρα «είναι μαζί του όλο το σύστημα ΠΑΣΟΚ». Ο δήμαρχος Καλαμάτας, απαντώντας σε «σπόντα» του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Θόδωρου Μπρεδήμα, τόνισε ότι οι σχέσεις του με τον Πέτρο Τατούλη «είναι καλές», «με θάρρος όμως λέμε τις απόψεις μας, γιατί έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις και πολιτική σε πολλά θέματα».
Σημείωσε επίσης ότι η δική του μέση είναι ίσια, χωρίς να πει τίνος δεν είναι, ενώ πρόσθεσε ότι ποτέ και πουθενά δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σε βάρος του περιφερειάρχη. Αφορμή για να γίνουν αυτές οι αναφορές έδωσε η παρατήρηση του Θόδωρου Μπρεδήμα ότι η βεντέτα που έχει ανοίξει ο δήμαρχος με τον περιφερειάρχη είχε ως θύμα την εκδήλωση της περασμένης Κυριακής, για τον ξεριζωμό των Μικρασιατών, στην οποία ο Δήμος δεν έστειλε τη Φιλαρμονική. Ο δήμαρχος απάντησε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν της Περιφέρειας και πως η Περιφέρεια ποτέ δεν έχει δώσει χρήματα για την κάλυψη των εξόδων συμμετοχής της Φιλαρμονικής στις εκδηλώσεις της. Kalamatajournal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages