ΜΕ 18 ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΓΑΝΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ 18 ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΓΑΝΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Την πρώτη πολιτική απόφαση πήρε το Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ με την εκλογή αντιπροέδρου του σώματος μετά την παραίτηση του κ. ΚΑΤΣΑΡΓΥΡΗΣ. Ο αποχωρώντας σύμβουλος τόνισε οτι η παραίτηση του δεν έγινε από καπρίτσιο αλλα από την διαρκή απουσία του Δήμου με 3 χρόνια νεκρά οδηγώντας το Δήμο με αυτόματο πολιτικό ενώ άσκησε κριτική στη λειτουργία διακυβέρνησης του Δήμου. Σε οτι αφορά το πολιτικό σκέλος η μείζον αντιπολίτευση δεν πρότεινε αρχικά κανένα υποψήφιο ενώ η παράταξη ΚΟΛΛΙΑ πρότεινε τον κ. Χαραλαμπο Παγανη. Πάντως ο επικεφαλής της ελάσσονος κ. Κουκουμης δεν ήθελε να θέσει υποψηφιότητα. Ενστάσεις για την διαδικασία έθεσε ο σύμβουλος κ. ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ σύμφωνα με τον κανονισμό.
Ο κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ εξήγησε οτι η Δημοτική αρχή είναι ανεπαρκής και αυτή είναι η ουσία του προβλήματος, ενώ μίλησε για διάφορα φιλοσοφίας και θέσεων εκφράζοντας ως πολιτική πράξη την παραίτηση ΚΑΤΣΑΡΓΥΡΗΣ και για αυτό δεν προτάθηκε νέος αντιπρόεδρος. Ο κ.Κουκουμης μίλησε για ταφόπλακα του Καλλικράτη σε κάθε έννοια αυτοδιοίκηση στο Δήμο ώστε να συμβάλλουν στην ανάδειξη των προβλημάτων. Ο κ. ΚΟΛΛΙΑΣ δηλώσε απαντώντας στο κ. Κατςαργυρη οτι δεν είχε εκτελεστικη εξουσία πηγή ευθύνη στα χέρια του και επομένως οι πολιτικής αποφάσεις κρίνονται από το λαό. Τελικά μετά από ψηφοφορία εκλέχτηκε νέος Αντιπρόεδρος ο κ. ΠΑΓΑΝΗΣ ως μόνος υποψήφιος με 18 ψήφους υπέρ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages