Στου Τατούλη την ποδιά σφάζονται ...παλληκάρια !!! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Στου Τατούλη την ποδιά σφάζονται ...παλληκάρια !!!

Στα "κάγκελα " οι Καραμανλικοί για τον Τατούλη ! Γιατί οι φωνές των μελών της Επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ακούστηκαν μέχρι τον «Διογένη» Διχασμένη εμφανίζεται η Επιτροπή που έχει συστήσει η Συγγρού για την επιλογή των κατάλληλων προσώπων που θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων, τα οποία θα στηριχθούν από το κόμμα στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, εμφανίζεται στην Πελοπόννησο, καθώς πρόκειται για ένα πάλαι ποτέ «γαλάζιο» προπύργιο, που όμως στην αναμέτρηση του 2010 παραβιάστηκε πανηγυρικά.
 Συγκεκριμένα, υφίσταται έντονη διχογνωμία μεταξύ των στελεχών της Επιτροπής για τις προσεχείς αυτοδιοιηκητικές κάλπες αναφορικά με το αν η ΝΔ θα πρέπει να κατεβάσει ισχυρή κομματική υποψηφιότητα, ή αν θα ήταν σώφρον να στηριχθεί διακριτικά ο Πέτρος Τατούλης. Από την μια, ο επικεφαλής Δημήτρης Καλογερόπουλος, εμφανίζεται θετικος με το δεύτερο σενάριο, θεωρώντας πως πρόκειται για την πλέον ρεαλιστική λύση.
Στον αντίποδα, o καραμανλικής προέλευσης, Λευτέρης Ζαγορίτης δηλώνει κάθετα αντίθετος με την προοπτική αυτή. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο επίσης καραμανλικός Μενέλαος Δασκαλάκης, ενώ διστακτικός εμφανίζεται και ο αναπληρωτής γραμματέας, Κώστας Ζωντανός. Μάλιστα, σε μια από τις τελευταίες συνεδριάσεις της Επιτροπής στο «γαλάζιο» στρατηγείο, οι διαφωνίες ήταν τόσο έντονες, που οι φωνές των στελεχών ακούγονταν μέχρι τον... Διογένη! Τι να σου κάνει κι ο Παπαμιμίκος που τρέχει και δεν φτάνει να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages