ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ- ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ- ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΑΜΙΓΩΣ πολιτική ήταν η δήλωση του Δήμαρχου Τριφυλίας για τα δημοσιεύματα και άρθρα σε ιστοσελίδες και το Τύπο σχετικά με τις υποψηφιότητες στο Δήμο, χαρακτηρίζοντας ως σχόλια ή κουτσομπολιά τα όσα γράφονται επανέλαβε επίσημα ότι "ο αγώνας που ξεκίνησε το 2011 πρέπει να συνεχιστεί με βάση τη προσωπική του βούληση και πρόθεση" καθώς έχουν ενημερωθεί τα κομματικά όργανα της Ν.Δ. ενώ θα συνεχιστεί ο διάλογος με την δημοτική του παράταξη αλλά και την κοινωνία η οποία καταγράφει τις εξελίξεις. 
Σε ερώτηση για τα μηνύματα που εισπράττει δήλωσε ότι "εκφράζει τον εαυτό του και αν τα θεσμικά όργανα του κόμματος επιθυμούν θα υλοποιήσουν τις δικές τους παρεμβάσεις" προσθέτοντας ότι "αναφερόμαστε στην κοινωνία αλλά δεν μπορώ να ψευτίσω έναντι ουδενός ότι είμαι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας". Σε ερώτηση αν η Ν.Δ. επιλέξει με στήριξη άλλο πολιτικό πρόσωπο κατέληξε λέγοντας ότι η τοποθέτησή του καταγράφει ότι "μιλάμε με βάση τα σημερινά δεδομένα και τα πολιτικά ζητήματα εξελίσσονται και ανάλογα πως διαμορφώνονται εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε εκ νέου, καταθέτω όμως ότι έχω αναφέρει ώστε να μην υπάρχουν κενά ή παρενέργειες στον κόσμο". ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages