Με τη σύμπραξη συμπολιτεύσεων – αντιπολιτεύσεων το σπάσιμο έργων και οι αναθέσεις σε Δήμους! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Με τη σύμπραξη συμπολιτεύσεων – αντιπολιτεύσεων το σπάσιμο έργων και οι αναθέσεις σε Δήμους!

ΑΝΘΡΑΚΑΣ αποδεικνύεται ο θησαυρός των επίορκων υπαλλήλων οι οποίοι υποτίθεται ότι είχαν κατακλύσει το Δημόσιο και θα αποτελούσαν και μεγάλο μέρος της δεξαμενής για απολύσεις συμφωνα με τις επιταγές της τρόικας. Όπως αποκαλύπτεται από τα λεγόμενα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, οι έλεγχοι που έχουν γίνει μέχρι στιγμής έχουν πενιχρά αποτελέσματα. «Άκουσα διάφορα τρελά νούμερα για 7000 επίορκους υπαλλήλους αλλά οι εισαγγελικές αρχές έχουν στείλει στο γραφείο μου 2500 ποινικές υποθέσεις, μόνο που δεν αφορούν αντίστοιχα 2500 άτομα, διότι πολλές παραγγελίες αντιστοιχούσαν στο ίδιο πρόσωπο», πρόσθεσε με νόημα ο κ. Ρακιντζής, κάνοντας σαφές πως αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχουν 2.500 επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι.
Όπως είπε: «Μέχρι στιγμής οι έλεγχοι δεν έχουν αποδώσει πολλά, παρά μόνο βρήκαμε 50 περιπτώσεις δημοτικών αστυνομικών στη Αθήνα και 12-15 στα Δωδεκανησα οι οποίοι πλαστογράφησαν τα απολυτήριά τους και αύξησαν τη βαθμολογία από 10 στο 18».
Μάλιστα πρόσθεσε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις έγιναν ανακλήσεις διορισμών. Επίσης αναφέρθηκε στα πιστοποιητικά ξένων γλωσσών λέγοντας ότι υπάρχουν αρκετά πλαστά τα οποία δεν αφορούσαν πρόσληψη αλλά προαγωγή. Είπε χαρακτηριστικά: «Ελέγχεται, αλλά είναι δύσκολο καθώς είναι 200.000. Έχουμε βρει αρκετά πλαστά δικαιολογητικά αλλά είναι πειθαρχικό αδίκημα καθώς δεν είναι προσόν για πρόσληψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages