ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε δύο περιπτώσεις, στον Άγιο Κωνσταντίνο και στη Μάκρη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο ΡΟΜΑ, ένας 36χρονος και μία 34χρονη αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, είχαν προβεί σε κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και ένας 24χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, δύο άτομα, ηλικίας 29 και 22 ετών, γιατί κατείχαν ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας. Συνελήφθη στην Κόρινθο ένας 48χρονος, γιατί ηλεκτροδοτούσε παράνομα το κατάστημά του, με αυτοσχέδια παροχή συνδεδεμένη με το δίκτυο χαμηλής τάσης της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.
Συνελήφθησαν στην Πάτρα ένας 62χρονος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, συνολικού ποσού 156.854 €, καθώς κι ένας 60χρονος για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, συνολικού ποσού 611.895 €. Σύμφωνα με επίσημη αστυνομική ενημέρωση, η πυρκαγιά και πρόκληση υλικών ζημιών στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου, όπως προέκυψε από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, προκλήθηκαν από εμπρηστική ενέργεια. Την προανάκριση ανέλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Συνελήφθησαν, χθες πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 57 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εκβίαση κατά συναυτουργία, ενώ ο 41χρονος κατηγορείται επίσης και για κατοχή όπλων και ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages