Καμπάνια ενημέρωσης των δημοτών με εγκατάσταση . . . μίνι μονάδας στην Κρέστενα! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Καμπάνια ενημέρωσης των δημοτών με εγκατάσταση . . . μίνι μονάδας στην Κρέστενα!

Αγροτεμάχιο 50 στρεμμάτων αγοράζει ο δήμος Κρεστένων για την δημιουργία της πρότυπης μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων του Ρεπορτάζ Ελένη Παπαδοπούλου Με ταχύτατους πλέον ρυθμούς, προχωρά ο δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων προς την υλοποίηση του έργου της προσωρινής λύσης για την διαχείριση των απορριμμάτων του. Όπως έχουμε παρουσιάσει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας, πρόκειται να δημιουργήσει μια σύγχρονη μονάδα, μια εγκατάσταση σε ιδιόκτητη έκταση στην οποία θα γίνεται πολυμορφική διαχείριση στερεών οικιακών αποβλήτων φιλικής προς το περιβάλλον, συνδυάζοντας την οικολογική διαχείριση και την ανακύκλωση.
Το οικόπεδο αυτό θα χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία διαχείρισης στερεών οικιακών αποβλήτων, διαχείρισης βιομάζας, κατσίγαρου, στην τοποθέτηση εγκαταστάσεων ανακύκλωσης, κομποστοποίησης, τεμαχιστή ογκωδών αντικειμένων, στερεών οικιακών αποβλήτων και εγκαταστάσεων Σ.Μ.Α.. Προς την κατεύθυνση αυτή, είχε ήδη προκηρύξει δημόσιο φανερό προφορικό μειοδοτικό διαγωνισμό, για την αγορά ακινήτου ή ακινήτων εντός των διοικητικών ορίων της Δ.Ε. Σκιλλούντος Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, σε απόσταση . έως 25 χιλιομέτρων από την έδρα.
Το αγροτεμάχιο αυτό βρέθηκε, είναι έκτασης 50 περίπου στρεμμάτων, βρίσκεται στα πεδινά του δήμου και είναι έτοιμα όλα τα έγγραφα για την αγορά του μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου υπογράφονται τα συμβόλαια, οπότε θα είναι πλέον και ιδιόκτητο. Στην συνέχεια, αφού έχει ήδη αποφασιστεί ο τρόπος διαχείρισης και το είδος της μονάδας διαχείρισης που θα εγκατασταθεί στον εν λόγω χώρο, θα ακολουθήσει διαγωνισμός και πρόσκληση ενδιαφέροντος, διαδικασία που θα είναι ωστόσο σύντομη και όχι χρονοβόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages