Σκληρή απάντηση με πολλές αιχμές για τον Κοζομπόλη από τον Κώστα Κατσούλη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Σκληρή απάντηση με πολλές αιχμές για τον Κοζομπόλη από τον Κώστα Κατσούλη

ΤΑΡΑΧΗ δημιούργησε και πολλές συζητήσεις προκάλεσε το χθεσινό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «ΦΩΝΗΣ» για τα νέα σχέδια και «οράματα» του πρώην προέδρου της ΕΑΣ Μεσσηνίας Βασίλη Κοζομπόλη, που δημιούργησε «παράγκα» για να μπει στο παιχνίδι της ενεργοποίησης δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης, μέσω κάποιας ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. Α.Ε., της οποίας ζητείται δικαστικά η ακυρότητα, αλλά και για να ξαναμπεί στο παιχνίδι με ευρωπαϊκά προγράμματα για τις ΟΕΦ που γνωρίζει καλά με τον σύμβουλο και φίλο του Στ. Δρυ, από τις ημέρες δόξας του στην «αμαρτωλή» ΕΑΣ την οποία φαλίρισε οικονομικά αφήνοντας χρέη κοντά στα 7 εκατ. ευρώ.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ
Σκληρή απάντηση στον Βασ. Κοζομπόλη έδωσε χθες ο πρόεδρος της «Ενωσης Μεσσηνίας», διαδόχου συνεταιριστικού σχήματος της ΕΑΣ, Κώστας Κατσούλης, ο οποίος σε γραπτή ανακοίνωσή του υπενθυμίζει τις ευθύνες του τέως προέδρου, αλλά υπογραμμίζει και τη βούληση της «Ενωσης Μεσσηνίας» να πορευτεί στο δρόμο της ευθύνης για την εξυπηρέτηση των Μεσσηνίων αγροτών, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Μάλιστα ο Κώστας Κατσούλης με παρέμβασή του στο χθεσινό «Πρωινό Μαγκαζίνο» της τηλεόρασης Best, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον πρώην πρόεδρο της ΕΑΣ, απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Κώστα Τσερεντζούλια. Ο κ. Κατσούλης έκανε λόγο για θράσος όσων για χρόνια χειρίζονταν τις τύχες του συνεταιριστικού κινήματος στην περιοχή και για… αρπαχτή με τις επιδοτήσεις, ενώ κάλεσε τους παραγωγούς να εμπιστευτούν για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης την «Ένωση Μεσσηνίας» και ευχαρίστησε τους δημάρχους, τους υπαλλήλους των ΚΕΠ, αλλά και το προσωπικό της Ενωσης για τη συνεργασία τους ώστε να εξυπηρετηθεί αδιακρίτως ο αγροτικός κόσμος. ● Εν τω μεταξύ χθες αναβλήθηκε στο Ειρηνοδικείο Γαργαλιάνων η εκδίκαση της αίτησης του Πάνου Παγάνη για ακυρότητα της συμμετοχής του Α.Σ. Γαργαλιάνων στην ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ. Α.Ε. Η αίτηση θα συζητηθεί στις 11 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages