ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Μεγάλη είναι η κατακραυγή για τους αποχωρήσαντες από το Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς όπως είπε και ο κ. Γόντικας, ήταν οι παρατάξεις των ιδίων που είχαν ψηφίσει τον ΠΕΣΔΑ που η μελέτη στηρίχθηκε αλλά και την διαδικασία του έργου ΣΔΙΤ. Μάλιστα όπως πολλοί είπαν αντί να κάτσουν και να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της περιοχής αλλά και να διασφαλίσουν ότι η όποια επένδυση θα γίνει σύμφωνα με τους κανόνες που επιτάσσουν οι Νόμοι, επέλεξαν να αποχωρήσουν.
Αποχώρησαν Δράκος , Μπούκλής και Πατσαρίνος ... Κάτω από μεγάλη ένταση διεξήχθη η κρίσιμη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου ,για την έγκριση της ΜΠΕ για το σκουπιδοεργοστάσιο . Τελικά προς το βράδυ αποχώρησαν από την συνεδρίαση ο Δημήτρης Δράκος ,ο Νίκος Πατσαρίνος και ο Λάμπρος Μπούκλης διαμαρτυρόμενοι για την μεγάλη αστυνομική παρουσία. Έντονες ήταν και οι αντιπαραθέσεις μέχρι στιγμής τόσο μεταξύ Τατούλη – Πατσαρίνου όσο και μεταξύ Νικολάκου – Αλιφέρη. .Παράλληλα αποχώρησε από την αίθουσα ο Αριστείδης Σταθόπουλος ενώ απειλούσε να αποχωρήσει και η επιτροπή αγώνα των κατοίκων που κάνουν λόγω για παρωδία , διαμαρτυρόμενοι και για τον αποκλεισμό τους από τα ΜΑΤ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages