Αρχίζει ο Αντώνης Σαμαράς από την Πελοπόννησο το ξήλωμα των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Αρχίζει ο Αντώνης Σαμαράς από την Πελοπόννησο το ξήλωμα των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων;

ΖΙΖΑΝΙΑ ενσπείρει η ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, με ανάρτησή της στην οποία υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχεδιάζει την κατάργηση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων από την Πελοπόννησο. Γράφει: «Το ότι οι περιφερειάρχες ζητούν στην ουσία την κατάργηση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, τονίζοντας ότι τα θέματα τους θα μπορούσε να τα χειριστεί ένας υψηλόβαθμος υπάλληλος του υπουργείου Εσωτερικών , είναι παλαιό και γνωστό. Αυτό που δεν ήταν γνωστό μέχρι σήμερα ήταν η θέση της κυβέρνησης. Και η στήλη λέει μέχρι σήμερα, καθώς μαθαίνει ότι τη θέση του πρώην (πλέον) γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Μανόλη Αγγελάκα που μετακινείται στην Αποκεντρωμένη Αττικής την καταλαμβάνει ένας σύμβουλος του, ο πολιτικός μηχανικός και Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Γιώργος Διδασκάλου.
Πράγμα που, όπως λένε οι γνωρίζοντες, σημαίνει ότι πιθανόν ο Αντώνης (Σαμαράς) να ξεκινάει την υποβάθμιση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων από το… σπίτι του την Πελοπόννησο». Σε παλαιότερη ανάρτηση, η ιστοσελίδα είχε σχολιάσει την μη πρόσκληση του Μανώλη Αγγελάκα στο δείπνο της παραμονής των Θεοφανείων, με τίτλο «Μια απουσία με νόημα». Στο άρθρο υποστήριζε ότι, σύμφωνα με σχόλιο «βαμμένου» σαμαρικού της Μεσσηνίας, η μη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα σηματοδοτούσε το ξήλωμα των «καραμανλικών». Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ και τους γνωρίζοντες, αιτία ήταν η γνωστή αντίθεση και οι συχνές δημόσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ Πέτρου Τατούλη και Μανώλη Αγγελάκα. Αυτό σημαίνει μια εύνοια προς τον περιφερειάρχη. Υπομονή, τα αίτια της εύνοιας δεν πρόκειται να μείνουν κρυφά για πολύ καιρό! ΦΩΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages