ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ- ΣΚΗΛΡΟ ΡΟΚ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ- ΣΚΗΛΡΟ ΡΟΚ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πριν τε­λει­ώ­σει το Πε­ρι­φε­ρεια­κό Συμ­βού­λιο, ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πέ­τρος Τα­τού­λης με α­να­κοί­νω­σή που έ­δω­σε στην δη­μο­σι­ό­τη­τα κα­τη­γο­ρεί τους συμ­βού­λους της μει­ο­ψη­φί­ας που α­πο­χώ­ρη­σαν κα­τά την συ­ζή­τη­ση της ΜΠΕ για το έρ­γο «Ο­λο­κλη­ρω­μέ­νη Δι­α­χεί­ρι­ση Στε­ρε­ών Α­πο­βλή­των Πε­ρι­φέ­ρειας Πε­λο­πον­νή­σου». Ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου δή­λω­σε ό­τι πρό­κει­ται για φυ­γο­μα­χί­α, πο­λι­τι­κή θρα­συ­δει­λί­α και για αν­τι­θε­σμι­κή εν τέ­λει συμ­πε­ρι­φο­ρά, η ο­ποί­α θέ­λει να πλή­ξει την Δη­μο­κρα­τί­α και δεν αν­τέ­χει τον α­παι­τη­τι­κό και ε­λεύ­θε­ρο δι­ά­λο­γο, δι­ευ­κρι­νί­ζον­τας ό­τι α­να­φέ­ρε­ται σε πο­λι­τι­κούς εκ­προ­σώ­πους και ό­χι στους πο­λί­τες τους ο­ποί­ους κα­τα­νο­εί α­πό­λυ­τα. Ε­πί­σης τό­νι­σε ό­τι οι σύμ­βου­λοι αυ­τοί α­πο­χώ­ρη­σαν δι­ό­τι, α­φού δεν κα­τά­φε­ραν να προ­βάλ­λουν τον ε­αυ­τό τους ως δή­θεν σω­τή­ρες του λα­ού, δεν θέ­λη­σαν να ε­κτε­θούν πο­λι­τι­κά και να πουν ξε­κά­θα­ρα στους πο­λί­τες το δι­κό τους σχέ­διο για το κρί­σι­μο αυ­τό ζή­τη­μα.
Τέ­λος, ο κ. Τα­τού­λης δή­λω­σε ό­τι η πε­ρι­φε­ρεια­κή Αρ­χή α­πό την πρώ­τη στιγ­μή εγ­γυ­ή­θη­κε την ε­κτέ­λε­ση του έρ­γου και ήλ­θε η ώ­ρα να δι­α­τυ­πώ­σει τους αυ­στη­ρό­τε­ρους ό­ρους ε­πί της πε­ρι­βαλ­λον­τι­κής με­λέ­της, προ­κει­μέ­νου να δι­α­σφα­λί­σει στον με­γα­λύ­τε­ρο βαθ­μό το δη­μό­σιο συμ­φέ­ρον και την προ­στα­σί­α του πε­ρι­βάλ­λον­τος. Με 28 "υπέρ", πέραν από τους συμβούλους του συνδυασμού της πλειοψηφίας ψήφισαν "ναι" και οι σύμβουλοι που έμειναν από τον συνδυασμό της μείζονος μειοψηφίας, 2 "κατά" των Γόντικα και Γούργαρη και 1 λευκό του Τσαπόγα, πέρασε μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση η ΜΠΕ για τον σχεδιασμό των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages