ΚΑΜΠΑΝΑ 10 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΜΠΑΝΑ 10 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Σε κάθειρξη 10 χρόνων καταδικάστηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας 39χρονος Κυπαρίσσιος. Ενα αποτύπωμά του και το DNA του σε ένα πλαστικό μπουκάλι από νερό τον «έδειξαν» ως τον καλλιεργητή της χασισοφυτείας με τα 38 δέντρα έως 3 μέτρα, πέρυσι στο Σανί Κυπαρισσίας.
Ο αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο είπε ότι οι υποψίες έπεσαν πάνω στον κατηγορούμενο πολύ πριν επιβεβαιωθεί ότι το αποτύπωμα και το DNA στο στόμιο του μπουκαλιού τού ανήκουν. Προηγήθηκε, είπε, η διερεύνηση κάποιων πληροφοριών και στοιχείων από ανώνυμο καταδότη, τα οποία οδηγούσαν στον 39χρονο. Ομως οι αστυνομικοί περίμεναν να ενισχύσουν την ένδειξη αυτή με εργαστηριακά αποτελέσματα.
Ο αστυνομικός σημείωσε επίσης ότι μετά μια εβδομάδα απ’ όταν εντοπίστηκε η συγκεκριμένη καλλιέργεια χασίς στο Σανί, οι συνάδελφοί του συνέλαβαν τον 70χρονο πατέρα του κατηγορούμενου, μέσα σε μια άλλη χασισοφυτεία με 28 δέντρα έως 2 μέτρα, κοντά στο νεκροταφείο της Κυπαρισσίας όπως αναφέρει το δημοσίευμα στην εφ. «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages