ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας διοργανώνει ένα ομαδικό “εργαστήριο” με την ψυχοθεραπέυτρια-αναλύτρια ομάδας, κ. Πέννυ Μηλιά, όπου μέσα από βιωματικές ασκήσεις αυτοβελτίωσης και καλλιέργειας, παιχνίδια ρόλων, λεκτικό μοίρασμα και επαφή με τα συναισθήματά μας θα εξερευνήσουμε και θα εκπαιδευτούμε σε δεξιότητες απαραίτητες για το συναρπαστικό ταξίδι από το “εγώ” στο “εμείς”.
    Η ομάδα είναι το πρώτο και πρωτεύον περιβάλλον που, και έχουμε ανάγκη για την επιβίωση και την εξέλιξή μας αλλά και απολαμβάνουμε. Η σχέση με τα αδέρφια μας, τους συγγενείς και το σχολείο αργότερα, συνεχίζει και αναδημιουργεί το αναγκαίο και οικείο πια ομαδικό περιβάλλον.
Στις συναντήσεις θα δούμε:
Πώς το μοίρασμα και η βιωματική εκπαίδευση στο “εδώ και τώρα” μέσα στην ομάδα οδηγούν στην αυθεντική συνάντηση, τη γνήσια επικοινωνία και συμπόρευση με τον “σημαντικό άλλο” στην εργασία και στη ζωή μας : τους μαθητές, τους γονείς, τους συνεργάτες μας αλλά και τη προσωπική μας ζωή.
Πώς τα σημαντικά οφέλη και εργαλεία για την διευκόλυνση και ενδυνάμωση των ανθρωπίνων σχέσεων μέσα στο περιβάλλον της αποδοχής, της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και του σεβασμού που συνδημιουργούμε και βιώνουμε με την ομάδα μπορούν να γίνουν “δεύτερη φύση” μας και να μας χαρίσουν αυτοπραγμάτωση και ουσιαστική εξέλιξη στην εργασία και την ζωή μας.
Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται να βιώσουν ένα ταξίδι αυτογνωσίας, ενδυνάμωσης, αλλαγής και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία. Στο ομαδικό εργαστήριο μπορούν να συμμετέχουν από 5 ως 15 άτομα.
Μαζί θα βιώσουμε την δυνατή εμπειρία, την συν-κίνηση, την δυναμική και την δύναμη της συνάντησης, της ένωσης και τελικά της ομάδας που θα μας πάει από το μοναχικό “εγώ” στο πολυδύναμο “εμείς”.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
· Διάρκεια: Νοέμβριος 2019- Μάιος 2020.
· Ημέρα & Ώρα: 10 προσυμφωνημένες συναντήσεις διάρκειας 1,5 ώρας, μία ή δύο Κυριακές (ανάλογα τον μήνα) το απόγευμα( η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί αργότερα).
-Ημερομηνίες συναντήσεων:  3 & 24 Νοεμβρίου ,8 Δεκεμβρίου,12 Ιανουαρίου, 2& 16 Φεβρουαρίου, 8 & 29 Μαρτίου, 5 Απριλίου  και 10 Μαΐου.
-Χώρος διεξαγωγής της δράσης: Μουσείο Πάνου & Ηλία Ηλιόπουλου, Φιλιατρά
· Συνολικό κόστος: (10 συναντήσεις,10 ευρώ /συνάντηση):100 ευρώ/άτομο συνολικά.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το συνολικό κόστος των συναντήσεων(100 ευρώ) καταβάλλεται στην πρώτη συνάντηση.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 27/10/2019: α)Στυλιανού Δέσποινα, τηλ. 6972013351  β) στο mail του συλλόγου: syllogostrifylias@gmail.com γ) στο messenger, στο facebook του συλλόγου: Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages