Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας διεξάγεται ξανά την ερχόμενη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία, με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης.
Αναλυτικά τα θέματα:
  1. Εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη για τον Δήμο Τριφυλίας.
  2. Εκλογή   εκπροσώπων για την Γενική συνέλευση της Π.Ε.Δ
  3. Έγκριση δαπάνης για την σύνδεση ΙΝΤΕΡΝΕΤ στην Τ.Κ Σελά στην υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή μα αριθ.2761025463 για υπηρεσιακές ανάγκες της Κοινότητος.
  4.  Επικαιροποίηση της με αριθ.273/2018 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: έγκριση της αριθ. 26/2018 Α.Ε.Π.Ζ με θέμα: «Υποβολή αιτήματος  στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην Ευρωπαική Ένωση για την απαλλαγή της περιοχής της Δυτικής Τριφυλίας από τις δεσμεύσεις, απαγορεύσεις και αποκλεισμούς που απορρέουν από τον χαρακτηρισμό της θαλάσσιας χελώνας caretta-  caretta, ως είδος προτεραιότητας που χρήζει αυστηρής προστασίας».
  5. Επικαιροποίηση της με αριθ.273α/2018 με θέμα: Άσκηση Αιτήσεως Ακυρώσεως του από 17-09-2018 Προεδρικού Διατάγματος με θέμα: «χαρακτηρισμός του Κυπαρισσιακού Κόλπου και της Ευρύτερης περιοχής του ως «Περιοχή Προστασίας της Φύσης» καθορισμός χρήσεων όρων και περιορισμών δόμησης» ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.
  6. Έγκριση Σχεδίου Δράσης-προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων και συγκρότηση πενταμελούς Επιτροπής  επίβλεψης προγράμματος.
  7. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.
  8. Συγκρότηση επιτροπών  του Ν.4412/2016 «Παροχή υπηρεσιών συμμόρφωσης του Δήμου Τριφυλίας με τον γενικό κανονισμό Ε/Ε679/2019 για την προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR) και υπηρεσίες υπευθύνου προστασίας δεδομένων (DPO)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages