ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΚΔΛΗΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ '40 ΑΠΌ ΤΟ ΕΠΑ.Λ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΕΚΔΛΗΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ '40 ΑΠΌ ΤΟ ΕΠΑ.Λ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΤΗΝ καλύτερη επετειακή σχολική εκδήλωση για την επέτειο του 1940 απόλαυσαν την Παρασκευή οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος.
Οι μαθητές της Β και Γ τάξης μέσα από ένα πλούσιο επετειακό αφιέρωμα συνδυαζόμενο με ποιήματα, ιστορικό, τραγούδια που ερμήνευσαν μαθήτριες αλλά και ένα θεατρικό δρώμενο που αποτύπωσε την θυσία των Ηρώων του Έπους του '40, κατάφεραν να πάρουν τις εντυπώσεις και να αποσπάσουν το θερμό χειροκρότημα από την αίθουσα που ήταν γεμάτη από σπουδαστές. 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αναμνηστική φωτογραφία με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Δράκο, την υποδιευθύντρια κα Μαρίνη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που ανέβασαν επί σκηνής το επετειακό αφιέρωμα. Το 1ο ΕΠΑΛ συμμετείχε επίσης στις εκδηλώσεις κατάθεσης στεφάνου στο ηρώο της Ελληνίδας μάνας στην Άνω Πόλη και ακολουθεί αύριο με την μεγάλη παρέλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages