ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «O λαός αποφάσισε και μετά από 4 χρόνια θα μας στείλει το λογαριασμό» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «O λαός αποφάσισε και μετά από 4 χρόνια θα μας στείλει το λογαριασμό»

Να μην πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα ζήτησε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας απαντώντας στην παράταξη του απερχόμενου δημάρχου ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ασημακόπουλος καθώς η παράταξη Λεβεντάκη δεν ήταν στο τιμόνι του δήμου ως γνωστόν.
 Ο κ. Ασημακόπουλος με αφορμή την έκθεση ορκωτών λογιστών στην ΔΕΥΑ τριφυλιας, απαντώντας στην παράταξη του κ. κατσιβέλα για τις παρερμηνείες σχετικά με το πόρισμα του ορκωτού λογιστή στην ΔΕΥΑΤ, τόνισε ότι ομάδα εργασίας των λογιστών προέβη σε ορισμένες σημαντικές παρατηρήσεις και επιφυλάξεις. Η πιο σημαντική είναι η καταγραφή της περιουσιακής κατάστασης της επιχείρησης καθώς επίσης η αποτύπωση των παγίων, με τα χρονια προβλήματα το οποία υπήρξαν. 
Μάλιστα ο κ.Ασημακόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι στο πόρισμα διαπιστώνεται ότι «δεν υπάρχουν αποθέματα ακόμα περιμένουμε να δούμε τι βρίσκεται και τι γίνεται στις αποθήκες». 
 Καταλήγοντας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αποσαφήνισε ότι λάσπη στη λάσπη δεν χρειάζεται για να υπογράμμισε ότι «ο λαός της Τριφυλίας αποφάσισε στις εκλογες και μετά από τέσσερα χρόνια ο λογαριασμός θα έρθει στη δική μας πλειοψηφούσα παράταξη». λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι πρέπει να σεβαστούμε την κρίση του λαού της Τριφυλίας που ζητά επιτακτικά να αποτυπωθούν τα πραγματικά δεδομένα που αφορούν κάθε περιουσιακό στοιχείο του Δήμου. ΓΙΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages