Απάντηση Διονύση Καραβίτη σε Βασίλη Σπυρόπουλο για το τοπικό συμβούλιο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Απάντηση Διονύση Καραβίτη σε Βασίλη Σπυρόπουλο για το τοπικό συμβούλιο

Προς κύριο Βασίλειο Σπυρόπουλο, μέλος τοπικού συμβουλίου κοινότητας Φιλιατρών Κύριε Σπυροπουλε σχετικά με τον εσωτερικό κανονισμό, συμφωνήσαμε να τον φτιάξουμε μόλις την Παρασκευή 18/10 στο δεύτερο τακτικό συμβούλιο που παρεβρεθήκατε. Επομένως η διαμαρτυρία σας έχει σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις.
 Επιπλέον ο μόνος που δε σεβάστηκε τις αρχές της δημοκρατίας και του διαλόγου είσαστε εσείς που αρκεστήκατε σε μονολόγους και όταν σας απαντούσε συμπολίτης, πόσο μάλλον δε σύμβουλος, βγαίνατε εκτός αίθουσας. Δεύτερον, τα θέματα που συζητήθηκαν στο πρώτο τακτικό συμβούλιο, φλέγοντα ομολογουμένως, καθώς και τα ψηφίσματα που εσείς ο ίδιος είχατε γράψει, στάλθηκαν στις διοικητικές και κυβερνητικές αρχές γεγονός που δείχνει την αποδοχή των απόψεων σας. Εσείς μπορεί να είχατε προτίμηση να σταλθούν στους κομπάρσους της πολιτικής δεκαετιών, εμείς προτιμήσαμε να τα στείλουμε στις αρχές που διοικούν και αποφασίζουν το μέλλον μας και τις ζωές μας. Λυπάμαι αν δε σας δώθηκε η ευκαιρία να γίνετε αρεστός και να φανείτε «ήρωας» στα υψηλότερα κλιμάκια της αριστεράς (που επιλέγει μονίμως να βρίσκεται έξω από τον χορό). Σχετικά με το υποκατάστημα της Πειραιώς στα Φιλιατρά κύριε Σπυρόπουλε, καταρχήν ένα μπράβο στον αξιότιμο κύριο Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή έστω για το χρόνο που κερδίζει δεν είναι κακό. 
Σταματήστε να χαϊδεύετε αφτιά και καλέστε τους πολίτες των Φιλιατρών να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε ο κύριος Δήμαρχος. Τέλος κύριε Σπυροπουλε μόλις την Παρασκευή 18 /10 σας ενημέρωσα προσωπικά αλλά και ενώπιον του συμβουλίου και του ακροατηρίου και σας επικοινώνησα το λόγο που έχει καθυστερήσει η συνέχιση των αντιπλημμυρικών έργων. Κύριε Σπυροπουλε, ο κύριος Γιάννης Λυγγουνός (σύμβουλος), ο κύριος Ασημακόπουλος Γεώργιος (αντιδήμαρχος), ο κύριος Λεβεντάκης Γεώργιος (Δήμαρχος) και ο γραφών ξεκινήσαμε το παραπάνω έργο γνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του και τις ανάγκες των πολιτών. Επιλεκτικά δεν εργαζόμαστε και σας διαβεβαιώσαμε πως θα συνεχιστούν τα έργα αμέσως μόλις έχουμε περισσότερα μηχανήματα στη διάθεσή μας. Δυστυχώς ο χρόνος είναι αμείλικτος και όχι υπέρ μας έχοντας παραλάβει ένα έκτρωμα. 
 Θα σας παρακαλούσα όμως να μην παραπληροφορείτε τους πολίτες σε θέματα που ούτε παρείχατε κάποια βοήθεια, παρότι σύμβουλος, ούτε είσαστε γνώστης της πραγματικότητας. Θέλω να πιστεύω πως άμεσα θα είσαστε δίπλα μας σε ότι σας χρειαστούμε για τα ΦΙΛΙΑΤΡΆ και ας μην είναι «ανυπότακτα». 
 Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φιλιατρών Καραβίτης Διονύσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages