ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ για αιρετούς και δημότες προκαλούν οι αυτοσχέδιες χωματερές στο εθνικό οδικό δίκτυο της Τριφυλίας όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές. Η εκστρατεία καθαριότητας συνεχίζεται από συνεργεία του Δήμου όσο διαρκεί η καλοκαιρία...
Εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού των φοινικόδενδρων και των παρτεριών επί της παραλιακής οδού, πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας, στην πόλη της Κυπαρισσίας. Η παραλιακή ζώνη γέμιζε πολλές φορές από σκουπίδια ενώ οι καθαρισμοί έφτασαν μέχρι το πεζοδρόμιο προς την παραλιακή ζώνη αλλά και κατά μήκος της παραλίας στα φοινικόδεντρα.
ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ
Εργασίες καθαριότητας, πραγματοποίησαν αυτό το τριήμερο συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας, στο τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κυπαρισσίας – Φιλιατρών (πάνω από το ξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου), που είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Άλλωστε οι εικόνες (για το πριν και το μετά) μιλούν από μόνες τους. 
Να τονίσουμε ότι ο Δήμος έχει εντοπίσει όλα τα σημεία που χρήζουν καθαριότητας παρά το γεγονός ότι η εθνική οδός αποτελεί αρτηρία αλλά χωρίς ο Δήμος να λάβει έστω κάποια αρωγή από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας για καθαρισμό των πρανών και παρεμβάσεις. 
Καλό θα είναι να μην δημιουργούνται χωματερές από ιδιώτες στους δρόμους διότι δεν κοσμούν ούτε τον τουρισμό αλλά κυρίως τους επισκέπτες που έβλεπαν στο παρελθόν απορρίμματα σχηματίζοντας αλγεινή εικόνα για τις πόλεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages