3.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

3.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ο συνολικός αριθμός των προσφύγων που σύντομα θα μετεγκατασταθούν από τα νησιά στην Ηπειρωτική Ελλάδα ανέρχεται στα 20.000 άτομα. Οι νέοι πρόσφυγες θα είναι οικογένειες που θα μείνουν σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα για διάστημα έξι μηνών. Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν απο την επίσκεψη του υπουργού Μιχ. Χρυσοχοΐδη στη Λάρισα. Ωστόσο δεν έγινε γνωστός ο ακριβής αριθμός των προσφύγων που θα εγκατασταθούν σε αυτό το νομό της Θεσσαλίας. Όπως έγινε γνωστό θα είναι μικρός λόγω του βάρους που έχει σηκώσει η Λάρισα μέχρι τώρα , αλλά και των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων που θα φιλοξενηθούν εκεί. " Η Λάρισα έχει ήδη σηκώσει βάρος στη φιλοξενία των προσφύγων και των μεταναστών. Θα συμβάλει και τώρα, με δικαιοσύνη, στο πλαίσιο μίας αναλογικής πανελλαδικής κατανομής των μεταναστών και των προσφύγων" σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε δηλώσεις του μετά από ευρεία σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, με τη συμμετοχή των τοπικών βουλευτών, του περιφερειάρχη και των δημάρχων. 
Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του onlarissa.gr η επίσκεψη του κ. Χρυσοχοΐδη στη Λάρισα είχε ως αντικείμενο αφενός «την επικοινωνία του σχεδίου αντεγκληματικής πολιτικής» αλλά και το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Σε ότι αφορά το δεύτερο, το οποίο «καίει» την τοπική κοινωνία, το κυβερνητικό στέλεχος δήλωσε: "μιλήσαμε επίσης και για το μεταναστευτικό. Για την εθνική ανάγκη διαχείρισης της κρίσης που υπάρχει στα νησιά μας. Η Λάρισα έχει ήδη σηκώσει βάρος στη φιλοξενία των προσφύγων και των μεταναστών. Θα συμβάλει και τώρα, με δικαιοσύνη, στο πλαίσιο μίας αναλογικής πανελλαδικής κατανομής των μεταναστών και των προσφύγων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages