ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...ΛΟΓΩ ΨΗΦΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε.Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ...ΛΟΓΩ ΨΗΦΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε.Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-VIDEO

ΤΡΑΒΗΞΕ ξανά η διαδικασία στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας με την ερμηνεία των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, για την εκλογή αντιπροσώπων στην Περιφερειακή ένωση Δήμων Πελοποννήσου.
Παρά το γεγονός ότι η παράταξη του Δημάρχου έλαβε 8 ψήφους, του κ.Κατσίβελα 4 καθώς και του κ. Δριμή, 6 η παράταξη Παναγιωτοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι έγιναν νομικοί...ώστε να δουν την ποσόστωση των παρατάξεων. Τελικά η ποσόστωση κινήθηκε στον μαγικό αριθμό 1,538% και έτσι μετά από παλινωδίες αποφασίστηκε να πάρουν οι παρατάξεις από 1 έδρα. Μεταξύ τους συνεδρίαζαν εκπρόσωποι παρατάξεων, για...να υποδείξουν στο Προεδρείο πως θα κατανεμηθούν οι έδρες με αποτέλεσμα να αργοπορήσει η διαδικασία.
Πιο αναλυτικά έδρα στην Π.Ε.Δ. πήρε: Γιώργος Ασημακόπουλος από την παράταξη της δημοτικής αρχής, ο Γιάννης Μερκούρης από την παράταξη Κατσίβελα, ο Γιάννης Αδρακτάς από την παράταξη της Παναγιωτοπούλου, ο Παναγιώτης Τσιγγάνος επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», καθώς και  Δημήτρης Δριμής επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία». Άλλη μια φορά πάντως σημειώθηκε ανακατωσούρα για την ερμηνεία της ψηφοφορίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages