ΧΩΡΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΧΩΡΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

ΧΩΡΙΣ να τεθεί ο σιδηροδρομικός άξονας που θα συνδέει Τρίπολη και Καλαμάτα με τον μετρικό δίκτυο του ΟΣΕ παρά μόνο δεσμεύσεις για οδικά έργα όπως το Ριζόμυλος-Καλαμάτα ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου του περιφερειάρχη με τον Πρωθυπουργό.
Τέθηκε ωστόσο το Καλονερο-Τσάκωνα χωρίς όμως χρονοδιάγραμμα άλλη μια φορά και το θέμα των αρδευτικών δικτύων στο Φιλιατρινό φράγμα!
Tο σύνολο των θεμάτων που αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου απασχόλησε τη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα Τετάρτη το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα.
Αναλυτικά θα αναφερθεί ο περιφερειάρχης στην πιο πάνω συνάντηση και στα θέματα που συζητήθηκαν σε αυτή, σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην Τρίπολη.
Τη θεματολογία της σημερινης συνάντησης απασχόλησαν, ειδικότερα, η στέγαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, οι υποδομές ως προς το οδικό δίκτυο, καθώς και η άμεση επανέναρξη της σιδηροδρομικής σύνδεσης του Ναυπλίου με την Κόρινθο -και κατ’ επέκταση με την Αθήνα.
Ακόμα, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τον τουρισμό, αλλά και το κορυφαίο για την Περιφέρεια θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages