ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΖΗΤΗΤΜΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΖΗΤΗΤΜΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ δηλώσεις έκανε στην Πρωινό Δρομολόγιο στους 90,5 ο Πρόεδρος του νέου πολιτικού φορέα με την ονομασία 'Ελληνες για την πατρίδα', Ηλίας Κασιδιάρης με αφορμή της πολιτικές εξελίξεις.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για τη Μεσσηνία και έκανε αναφορά στα πρώτα στελέχη και τους συμβούλους στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα". 
Πλειάδα προσωπικοτήτων, που έκαστος αποτελεί κορυφή στον τομέα του, συνεργάζονται για την δημιουργία του κυβερνητικού προγράμματος, τόνισε χαρακτηριστικά.
Έκανε αναφορές στο θέμα της οικονομίας, στις επικείμενες εκλογές που θα αναγκαστεί να προσφύγει η Κυβέρνηση σύμφωνα με τον ίδιο, το μεταναστευτικό ζήτημα, το δημογραφικό στέλνοντας μήνυμα ότι το κόμμα του στηρίζει την ελληνική οικογένεια ως λίθο ανάπτυξης της χώρας και τους νέους, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για τόνωση της οικονομίας προβλέποντας δύσκολο χειμώνα για τους πολίτες. 
Τέλος προέβη σε προτάσεις για την οικονομία, τα μέτρα στήριξης καθώς και στην ανάγκη δημιουργίας ενός χώρου εκτιμώντας ότι υπάρχουν πολίτες που μέχρι σήμερα δεν εκφράζονται.
ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages