8η Λευκή νύχτα ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ από τον Εμπορικό Σύλλογο 23 Ιουνίου με εκπλήξεις - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Μαΐου 2024

8η Λευκή νύχτα ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ από τον Εμπορικό Σύλλογο 23 Ιουνίου με εκπλήξεις


 📅 **8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας - Σάββατο 22 Ιουνίου 2024**

🎉 Η αγαπημένη μας Λευκή Νύχτα επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά και υπόσχεται να είναι πιο φαντασμαγορική από ποτέ! Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, η πόλη της Κυπαρισσίας μεταμορφώνεται σε ένα πολύχρωμο και ζωντανό πανηγύρι γεμάτο εκπλήξεις και διασκέδαση για όλους!

🌟 Με μουσική, χορό, παραστάσεις και ποικίλα events σε όλο το κέντρο της πόλης, η Λευκή Νύχτα προσφέρει μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες. Οι καταστηματάρχες της Κυπαρισσίας σας περιμένουν με πολλές προσφορές και εκπτώσεις, ώστε να συνδυάσετε τη διασκέδαση με τις αγορές σας.

🎶 Live συναυλίες, DJ sets, παραδοσιακοί χοροί και πολλά άλλα θα γεμίσουν τη νύχτα με ήχους και ρυθμούς που θα σας κάνουν να χορέψετε και να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παιδικά παιχνίδια και δραστηριότητες που θα τους κρατήσουν χαρούμενους και απασχολημένους.

🍽️ Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τοπικά εδέσματα και τα street food που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε.

👉 Σημειώστε την ημερομηνία και ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την 8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας! Μην το χάσετε!

#ΛευκήΝύχτα #Κυπαρισσία2024 #WhiteNight #Events #Music #Fun #Shopping #Food #PartyTime #SeeYouThere

🔔 Μοιραστείτε το και προσκαλέστε τους φίλους σας για μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages