Καμία δέσμευση Πρωθυπουργού από τον Πύργο για τον Καλονερό-ΤΣΑΚΩΝΑ χωρίς αναφορά για τις μελέτες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Καμία δέσμευση Πρωθυπουργού από τον Πύργο για τον Καλονερό-ΤΣΑΚΩΝΑ χωρίς αναφορά για τις μελέτες


 «Τώρα το σκεφτόμαστε..» είπε o Πρωθυπουργός από τον Πύργο αρχικά για τον παραχωρησιούχο για τον δρόμο παραλείποντας προφανώς
από έλλειψη ενημέρωσης ότι το αρμόδιο υπουργείο ετοιμάζει άλλη μελέτη ΜΠΕ για το κομμάτι του Καιαφα- ΖΑΧΑΡΩ- Σαμικό για τον δρόμο καθώς παλιότερα η ΝΔ είχε επιλέγει τη μηδενική λύση. Δηλαδή από Ζαχαρω μέχρι και το ΚΑΛΟΝΕΡΟ να γίνει μόνο διαπλάτυνση. Με άλλα λόγια κοροϊδία. Θυμίζω ότι το έργο είχε εξαγγείλει πριν 30 χρόνια περίπου τότε ο ΓΙΩΡΓΟΣ Σουφλιας.

Στην Ηλεία βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όπως ήταν φυσικό στο επίκεντρο των αναφορών του ήταν οι υποδομές. Και οι υποδομές που σχετίζονται με το οδικό δίκτυο και την ολοκλήρωση του Πάτρα – Πύργος με τον Πρωθυπουργό να βάζει στην προέκταση και την επέκταση του του δρόμου για την Τσακώνα, αναφέροντας και τις συζητήσεις που εξελίσσονται με τον παραχωρησιούχο.

“Επισκέφθηκα σήμερα το βόρειο κομμάτι, το πιο δύσκολο τεχνικά κομμάτι, αυτό το οποίο ενώνει ουσιαστικά το δρόμο με την Πάτρα και μπορώ να σας πω με απόλυτη βεβαιότητα πια ότι πριν το τέλος του 2025το έργο αυτό θα παραδοθεί ολόκληρο, για να σπάσει επιτέλους η απομόνωση του Πύργου και από τώρα σκεφτόμαστε – επειδή δεν περιμένουμε- την επέκτασή του προς τα νότια και προς τη Τσακώνα. Είμαστε σε συζητήσεις με τον παραχωρησιούχο και θα αντιληφθείτε τη σημασία αυτού του έργου μόνο όταν ολοκληρωθεί. Τότε θα αντιληφθούμε πόσο μεγάλη η αναπτυξιακή πρόσθετη δυναμική μπορεί να δώσει στον τόπο σας ένας δρόμος”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages