Χαμηλή συμμετοχή στις Φοιτητικές εκλογές-Ένωση Αν. Φοιτητών Μεσσηνίας: "το φοιτητικό κίνημα δεν είναι μόνο πάρτι, τραπεζάκια και υποσχέσεις" - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Χαμηλή συμμετοχή στις Φοιτητικές εκλογές-Ένωση Αν. Φοιτητών Μεσσηνίας: "το φοιτητικό κίνημα δεν είναι μόνο πάρτι, τραπεζάκια και υποσχέσεις"

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Η Ένωση Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου φέτος μετά από απόφαση των μελών της, αποφάσισε να μην συμμετέχει στις Φοιτητικές εκλογές της Τετάρτης 22 Μαίου. 
Οι φοιτητικές παρατάξεις που εκφράζονται έχουν λόγο στο φοιτητικό κίνημα πέρα όμως από την ολοφάνερη διεκδίκηση για πρωτιές μετρώντας την δυναμική των κομμάτων που ελάχιστες φορές ασχολούνται με την Παιδεία και τα πανεπιστήμια στην πράξη.
Εξάλλου η μειωμένη ΠΡΟΣΈΛΕΥΣΗ φοιτητών φέτος, μέχρι οργανωμένες ομάδες που έριξαν Λευκό κι όχι μόνο, μαρτυρούν ότι οι φοιτητικές παρατάξεις ο ρόλος τους ΔΕΝ  είναι μόνο για πάρτι, τραπεζάκια και υποσχέσεις. 
Αναμένουμε ο κινηματικός τους λόγος δράσης να είναι η προαγωγή καυτών ζητημάτων που αφορούν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την στέγαση, σίτηση, μετακίνηση, διαμονή, προσβασιμότητα των φοιτητών που παραμένουν δυστυχώς ως προβλήματα.
Καλούμε σε διάλογο τις παρατάξεις με σκοπό την ανάδειξη του σοβαρού φοιτητικού κινήματος με τα επίκαιρα μηνύματα της εποχής που διογκώνονται. Για αυτό θα συνεχίσουμε δημόσιες παρεμβάσεις στο Νομό Μεσσηνίας κι όχι μόνο.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages