Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας για παραλίες, Κοπανάκι και απορριματοφόρα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας για παραλίες, Κοπανάκι και απορριματοφόρα

 


Στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 3 μ.μ., αναμένεται να συζητηθούν συνολικά 6 θέματα:

Έγκριση ή μη πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού για τον έλεγχο φακέλου «Δικαιολογητικά κατακύρωσης» για «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του Δήμου Τριφυλίας» (ηλεκτρονική διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση).

Έγκριση ή μη πρακτικού ΙΙ επιτροπής διαγωνισμού για τον έλεγχο φακέλου «Δικαιολογητικά κατακύρωσης», που κατατέθηκαν στο πλαίσιο διενέργειας της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων για «Υπηρεσίες ναυαγοσωστικής κάλυψης πολυσύχναστων παραλιών Δήμου Τριφυλίας έτους 2024».

Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας για την υλοποίηση της πράξης «Παραχώρηση μηχανήματος έργου».

Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση της πράξης «Υποστηρικτικές ενέργειες λειτουργίας ζωαγοράς Κοπανακίου» (2024).

Έγκριση της με αριθ. 1102/2024 απόφασης κ. δημάρχου Τριφυλίας, σχετικά με τη μετακίνηση του με αριθ. κυκλ. ΚΤΥ-1255 υπηρεσιακού οχήματος του Δήμου Τριφυλίας.

Καθορισμός όρων της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων για «Προμήθεια οχημάτων και απορριμματοφόρου για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Τριφυλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages