Άρση καταπτώσεων και τεχνικά αργά επαρχιακού και εθνικού δικτύου Μεσσηνίας με παράταση - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Άρση καταπτώσεων και τεχνικά αργά επαρχιακού και εθνικού δικτύου Μεσσηνίας με παράταση


 Παράταση δόθηκε με απόφαση της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου για την ολοκλήρωση του έργου «Άρση καταπτώσεων και τεχνικά αργά επαρχιακού και εθνικού δικτύου Μεσσηνίας», έως 30 Ιουνίου.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 150.000 ευρώ και εκτελείται από τον ανάδοχο Ηλία Μέγγο.

Με αυτό προβλέπεται να γίνουν εργασίες άρσης καταπτώσεων και κατασκευή τεχνικών έργων σε διάφορες θέσεις του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Μεσσηνίας.

Μέχρι τώρα έχει γίνει άρση κατάπτωσης και θεμελίωση τοίχου αντιστήριξης στην εθνική οδό Καλαμάτας- Πύλου στο ύψος του Ριζόμυλου, μήκους περίπου 30 μέτρων. Επίσης, καθαρισμός και γενική εκσκαφή προς κατασκευή τοίχου στην ίδια οδό στο ύψος της Στενωσιάς προς διαπλάτυνση κλειστής στροφής και τοποθέτηση σαρζανέτ για την αντιστήριξη του πρανούς επί της 3ης Επ.Ο. στην κοινότητα Μάνεσι. Το φυσικό αντικείμενο του έργου έχει εκτελεστεί σε ποσοστό περίπου 70%

Κατά τη χειμερινή περίοδο εκτελούνταν εργασίες όταν οι καιρικές συνθήκες το επέτρεπαν και έτσι δεν κατέστη δυνατό να εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες σε ρέματα και, κατ’ επέκταση, να γίνει κατασκευή τεχνικών έργων. Γι’ αυτό ο ανάδοχος ζήτησε παράταση της προθεσμίας περαίωσης του έργου, η οποία εγκρίθηκε από την Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages