Μίλησε για όλα ξεκάθαρα σε ομιλία της στη Κυπαρισσία η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Μαριζέτα Αντωνοπούλου- VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Μίλησε για όλα ξεκάθαρα σε ομιλία της στη Κυπαρισσία η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Μαριζέτα Αντωνοπούλου- VIDEO



ΤΗΝ γενέτειρά της, Κυπαρισσία, επισκέφθηκε παρουσία πλήθος φίλων της περιοχής, η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μαριζέτα Αντωνόπουλου καθηγήτρια Πανεπιστημίου, στα πλαίσια περιοδείας της σε πόλεις της Ελλάδας.

Με απλό, συγκινητικό πολλές φορές λόγο, εστίασε στους λόγους υποψηφιότητας για αλλαγή στην πολιτική σελίδα της Ευρώπης με προοπτική για τη χώρα μας, ενώ υπογράμμισε μεταξύ άλλων τα καυτά κοινωνικά προβλήματα που βιώνουν οι πολίτες, τα φλέγοντα θέματα της Μεσσηνίας και την αδικημένη Τριφυλία με αναφορές στο δημογραφικό και την αποψίλωση των υπηρεσιών.

Επισήμανε ωστόσο ότι την πορεία για ένα ξεκίνημα αλλαγής, κάνοντας πάντως ιδιαίτερη μνεία τόσο στον έτερο υποψήφιο του κόμματος Γιάννη Πάζιο από την Μεσσηνία και την συμπατριώτη μας Αριστέα Καζάκου. Παρών μεταξύ άλλων ήταν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Κυπαρισσίας κ. Θανάσης Πετρόπουλος, αιρετοί αλλά και εκπρόσωποι φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages