Λύματα στο δρόμο της κεντρικής παραλίας Κυπαρισσίας ξανά και ξανά... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Λύματα στο δρόμο της κεντρικής παραλίας Κυπαρισσίας ξανά και ξανά...


 Με λύματα του αποχετευτικού δικτύου πλημμύρισε τις προηγούμενες ημέρες ο δρόμος στην κεντρική παραλία του Αϊ-Λαγούδη Κυπαρισσίας. Η απελπιστική κατάσταση με τα λύματα από φρεάτιο στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι καινούργια, με κατοίκους και επισκέπτες να απορούν γιατί συμβαίνει αυτό συνέχεια.

Πέραν της αισθητικής του προβλήματος, είναι προφανής ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και την υγιεινή. «Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο, ωστόσο πρέπει κάποτε να επιλυθεί. Γράφαμε και τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν υπήρξε ουσιαστική παρέμβαση και αντιμετώπιση από το Δήμο Τριφυλίας. Το αποχετευτικό δίκτυο είτε διαρκώς βουλώνει (στην “καλύτερη” των περιπτώσεων), είτε δε δύναται να μεταφέρει το μεγάλο όγκο των λυμάτων που πέφτουν σε αυτό, αλλά και – προφανώς – επειδή ασυνείδητοι ιδιοκτήτες ή κάτοικοι σε ακίνητα της περιοχής από την οποία διέρχεται έχουν κάνει αυθαίρετα παράνομες συνδέσεις και ομβρίων υδάτων, με συνέπεια τα λύματα να πλημμυρίζουν την περιοχή», γράφαμε σε αντίστοιχα ρεπορτάζ προηγούμενα έτη.

Δεν ήρθε, επιτέλους, η ώρα να επιλυθεί το όποιο πρόβλημα και να πάψει να πλημμυρίζει με λύματα ο τόπος;

ΠΗΓΗ Η.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages