Ζαχάρω: Σοβαρός τραυματισμός νεαρού άνδρα – Καταπλακώθηκε από τρακτέρ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Ζαχάρω: Σοβαρός τραυματισμός νεαρού άνδρα – Καταπλακώθηκε από τρακτέρ

 


Με σοβαρό τραυματισμό στα πόδια μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου ένας νεαρός εργάτης γης, ο οποίος καταπλακώθηκε από τρακτέρ τη στιγμή που βρίσκονταν στον Περιφερειακό δρόμο από Ζαχάρω προς Καϊάφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.patrisnews.com, ο νεαρός εργάτης γης ηλικίας περίπου 20 με 25 ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες καταπλακώθηκε από το τρακτέρ, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα του.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε εσπευσμένα στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου προκειμένου να τον περιθάλψει το ιατρικό προσωπικό.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μιας και όπως προαναφέραμε είχε πολλαπλά κατάγματα σε λεκάνη, πόδια, χέρι και άλλα σημεία, το ιατρικό προσωπικό αποφάσισε την είσοδό του στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε επεμβάσεις αποκατάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε και κλιμάκιο του Α.Τ., που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά ο νεαρός άνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages