Ολα Μελι-γάλα για τον Α.Ο.Κ. με το σαρωτικό 1-0 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ολα Μελι-γάλα για τον Α.Ο.Κ. με το σαρωτικό 1-0

ΜΕ...τσαμπουκά το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Α.Ο. Κυπαρισσίας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της πόλης που απλά επιβεβαίωσε ότι μπορεί να ηγείται απέναντι σε κάθε πρόκληση όπως αυτή του Εθνικού Μελιγαλά που χαρακτηρίστηκε σχεδόν σαν ντέρμπι....παρά τις αψμαχίες που διατήρησαν την ένταση στα ύψη εντός του αγωνιστικού χώρου. Φυσικά μόνο στο γήπεδο μπορεις να αποδείξεις την αξία σου και μετά το 90ο λεπτό όλα τελειώνουν.
Ο Α.Ο.Κ. απο νωρίς ήταν φορμαρισμένος με την μαγευτική εικόνα των φιλάθλων και τα πανώ που κατέκλυσαν τον χώρο αφού μόλις στο 20ο λεπτό ο Στρατικόπουλος- που αποτυπώσαμε και στον φωτογραφικό φακό- έκανε την μεγάλη ευκαιρία μετά απο κόντρα σε αμυντικό του Εθνικού δημιουργώντας τις συνθήκες για το επίσημο 1-0 ανεβάζοντας την ψυχολογία στα ύψη. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με καλές ευκαιρίες αλλά και δυναμική απο τις 2 ομάδες που ανέβασαν τον πήχυ των προσδοκιών ενώ κοντά στο 40ο λεπτό λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 μετά απο έξοχο πλασέ αλλά και απόκρουση του Αθανασόπουλου.

Στην επανάληψη οι τόνοι ανέβηκαν καθώς ο ΑΟΚ χτύπησε δοκάρι σε μια ωραία φάση μετά το 60 αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ 10 λεπτά πριν το τέλος περίπου έγινε και η αλλαγή του Ανδρουτσή με τον Στασινό για να ανέβει το παιχνίδι στα ίσα του. Ωστόσο δεν έλειψαν και οι κόντρες μετά απο εμπλοκή του Μακρυνιώτη απο τον Μελιγαλά με παίκτες και τον Κιούτακ όπου έλειψε λίγο να διακοπεί το παιχνίδι και τα πνεύματα ηρέμησαν οι παράγοντες των 2 ομάδων. Πάντως με την ολοκλήρωση του αγώνα υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο μετά απο προκλητικές ενέργειες ορισμένων παικτών του Μελιγαλά που απο ότι φαίνεται θυμήθηκαν το παιχνίδι στην έδρα του που ήταν αρκετά επεισοδιακό. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να αφορά το ποδόσφαιρο που για τους φιλάθλους αποτελεί γιορτή και θέαμα. Τελικά οι αποχωρήσεις έγιναν χωρίς παρατράγουδα ενώ στα αποδυτήρια του ΑΟΚ επικράτησε κλίμα Πρωταθλητή, καθώς τώρα στην κορυφή απέχει 5 βαθμούς πριν τα παιχνίδια της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και την επόμενη Κυριακή με την Βαλύρα στην έδρα του.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ελληνας, Κουρκουμέλης, Στρατικόπουλος, Γεωργόπουλος, Μοροσάνου, Λυδιώτης, Συγγέρης, Μικελάτος Δ., Ανδρουτσής (αλλαγή με Στασινό) και Κιούτακ.
ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ: Αθανασόπουλος, Μακρυνιώτης, Θανόπουλος, Βασιλόπουλος, Γιαννακόπουλος, Στραβάκος, Δημητρόπουλος, Πιερρόπουλος, Παυλόπουλος, Στρατής και Κανελλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages