Τα...παγκάκια της οργής στην Πλατεία Πλατάνου... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Τα...παγκάκια της οργής στην Πλατεία Πλατάνου...

Οργή αλλά και θυμό προκάλεσε η προκλητική αναφορά -και όχι κριτική- για την τοποθέτηση 2 παγκακιών απο Σύλλογο και τον Δήμο στην ιστορική πλατεία του Πλατάνου στην πόλη.
Ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος εκτός ημερησίας σχολίασε το δημοσίευμα απο επώνυμο επιστολογράφου για την τοποθέτηση με 2 παγκάκια στην Ανω Πόλη σύμφωνα με το οποίο θεωρεί ανάξιους τους πολίτες της περιοχής που δέχονται το ανωτέρω "έκτρωμα" τονίζοντας ότι "όταν ειδαμε την Διακήρυξη της μη Κερδοσκοπικής εταιρείας της Πάνω Πόλης και τις προτάσεις της άμεσα στηρίζουμε με κάθε τρόπο, αλλά τώρα για τα παγκάκια απειλούν στο δημοσίευμα να φέρουν τα Αθηναικα ΜΜΕ για να καυτηριάσουν το θέμα" ζητώντας να καταδικαστεί το δημοσίευμα απο το Σώμα.
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης ξεκαθάρισε ότι καταδικάζει το δημοσίευμα και εξήγησε μάλιστα ότι "ο δεύτερος Σύλλογος για την ανάδειξη και προβολή της Ανω Πόλης πρότεινε στο Δήμο απο κοινού την τοποθέτηση 2 παγκακίων στην πλατεία Πλατάνου με πρασινωπό χρώμα και για ο Σύλλογος πρόσφατα μετά απο νεώτερη πρόταση συμφωνήθηκε κάποια στιγμή να αλλαχθεί το χρώμα και να τοποθετηθούν ξύλινα παγκάκια" στην ίδια πλατεία αλλά υπογράμμισε σε καμία περίπτωση ότι δεν τίθεται θέμα αισθητικής μετά απο τόσες εργασίες ανάδειξης του ιστορικού χαρακτήρα της Ανω Πόλης. Τελικά πρότεινε να σταλεί έγγραφο στην επιστολογράφο ως απάντηση για το δημοσίευμα που αφορά συνολικά την άποψη του Δήμου για την Ανω Πόλη καταδικάζοντας τον τρόπο και το ύφος του δημοσιεύματος όπου και έγινε αποδεκτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages