Οξύτατες αντιδράσεις για τον...πράσινο Καλλικράτη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Οξύτατες αντιδράσεις για τον...πράσινο Καλλικράτη

ΑΡΧΙΣΑΝ τα όργανα για τον Καλλικράτη με οξείες αντιδράσεις απο αυτοδιοικητικούς για την ...κομματική χάραξη όπως δηλώνουν που ακολουθεί το αρμόδιο υπουργείο. ΜΕ οργή και προφανώς δυσαρεστημένος σχολίασε έντονα ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ιδίως σε ότι αφορά το κομμάτι της Λακωνικής Μάνης λέγοντας ότι “Λυπούμαι γιατί ο κ. Ραγκούσης παρότι μιλούσε για άλλα κριτήρια στο σχέδιο διέψευσε τον εαυτό του” χαρακτηρίζοντας τον “Καλλικράτη” ως “πράσινη κοπτοραπτική όταν η χώρα διασύρεται διεθνώς και με την οικονομική κρίση δημιουργεί νέα εμπόδια με σχέδιο χωρίς λογική και αξία”.
Ο Αλκης Ξύγκας δήμαρχος Φιλιατρών ο οποίος μετείχε σε σύσκεψη για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα απο το Δήμο του καθώς αναμένονται αντιδράσεις σχολίασε ότι «Μας πήραν την εθνική μας αξιοπρέπεια, πήραν το ηθικό μας, μας πήραν τα λεφτά μας, μας πήραν το φιλότιμό μας, τώρα μας παίρνουν και τις πατρίδες μας. Κάθε έγκλημα έχει την τιμωρία του».
Τέλος απο την πλευρά του ο δήμαρχος Γαργαλιάνων Σταύρος Καλοφωλιάς δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. Επανέλαβε ωστόσο ότι ισχύουν όλα όσα έχει πει στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο για την έδρα του Δήμου και την πολεμική ατμόσφαιρα που θα στηθεί ανδεν πυάρξει συνέπεια λογων και έργων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages