Ολοκληρώνονται τα έργα για τον Βιολογικό καθαρισμό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ολοκληρώνονται τα έργα για τον Βιολογικό καθαρισμό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του βιολογικού καθαρισμού Κυπαρισσίας, οι οποίες την περίοδο αυτή έχουν επικεντρωθεί στην κατασκευή του δικτύου όπου θα τοποθετηθούν οι αγωγοί προσαγωγής και απαγωγής των λυμάτων από το κεντρικό αντλιοστάσιο στην μονάδα επεξεργασίας. Παράλληλα ξεκινά και η κατασκευή του κεντρικού αντλιοστασίου σε χώρο πάνω από το λιμάνι της πόλης, όπου θα συγκεντρώνονται όλα τα λύματα.
Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι εργασίες στις εγκαταστάσεις της μονάδας επεξεργασίας του βιολογικού καθαρισμού με την τοποθέτηση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και όπως εκτίμησε ο δήμαρχος Κυπαρισσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης στις αρχές του καλοκαιριού θα ξεκινήσει η δοκιμαστική του λειτουργία.
Χαρακτηριστικά ο κ. Σαμπαζιώτης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα 'Ελευθερία΄σημείωσε για την πορεία των εργασιών: «Αυτή την εβδομάδα θα ανοιχθεί η οδός Ναυαρίνου, το τμήμα δηλαδή της εθνικής Κυπαρισσίας - Φιλιατρών για την κατασκευή των αγωγών απαγωγής και προσαγωγής. Παράλληλα θα γίνεται η κατασκευή του αντλιοστασίου, οι γεωτρήσεις έγιναν, ενώ θα κατατεθεί και μια μελέτη θεμελίωσης του βράχου για να μην κατολισθαίνουν τα πρανή ώστε να προστατευτεί το αντλιοστάσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages