Τρελλή πορεία λεωφορείου τραυμάτισε θανάσιμα 55χρονο απο την Σπηλιά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Τρελλή πορεία λεωφορείου τραυμάτισε θανάσιμα 55χρονο απο την Σπηλιά

ΤΡΕΛΛΗ πορεία λεωφορείου παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα μεσήλικα λίγα μέτρα απο το κέντρο της πόλης και συγκρούστηκε με 2 ακόμα Ι.Χ. απο πιθανό ανθρώπινο λάθος του οδηγού του οχήματος ο οποίος εκεινη την ώρα δεν βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο!
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 10.15 το πρωί κοντά στη περιοχή των Σφαγείων κάτω απο το ΟΣΕ σε κατηφορικό δρόμο όταν ο 55χρονος οδηγός Μίτιου Σιράμ ιδιωτικής εταιρείας ταξιδίων που εκτελεί συχνά δρομολόγιο απο την Κυπαρισσία προς την Ρουμανία είχε εξέλθει του λεωφορείου για εργασίες όπου για άγνωστους λόγους ενώ ήταν σταθμευμένο λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στον Σταύρο Καραμίχαλο 65 ετών απο την Σπηλιά Κυπαρισσίας, που εκτελούσε εργασίες εκείνη την ώρα στο όχημά του με αποτέλεσμα να τον παρασύρει θανάσιμα κάτω απο τις ρόδες του και να τον εκσφενονίσει στην δεξιά πλευρά του δρόμου, ενώ η τρελλή πορεία του λεωφορείου συνεχίστηκε για 109 μέτρα συγκρουόμενο με 2 Ι.Χ. αυτοκίνητα προτού ανακοπεί η πτώση του κοντά σε όχημα.
Ο αλλοδαπός 55χρονος οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και διατάχθηκε απο τον Εισαγγελέα πραγματογνωμοσύνη απο 2 ειδικούς ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ μάθαμε ότι διατάχθηκε λήψη αίματος απο το θύμα και τον οδηγό για εργαστηριακή εξέταση. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσιας, ενώ η είδηση προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρη την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages