Τρίποντο σταθμός για τον Α.Ο.Κ με 3-0 το Φαραί - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Τρίποντο σταθμός για τον Α.Ο.Κ με 3-0 το Φαραί

ΜΕ ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση για το ποδόσφαιρο ο Α.Ο. Κυπαρισσίας παραμένει ο μεγάλος ηγέτης στην Α τοπική επικρατώντας μετά απο 90 λεπτά αγώνα τον Α.Ο. Φαραί και διατηρώντας μέχρι στιγμής την διαφορά των 5 βαθμών ασφαλείας απο την Σπερχογεία καθώς υπολείπονται μόνο 3 αγώνες για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και την στέψη του μεγάλου νικητή.
Το παιχνίδι ζεστάθηκε αρκετά απο το 17ο λεπτό όταν ο Εκμετζίδης αξιοποίησε το φάουλ του Λυδιώτη απο πλάγια δεξιά θέση καταφέρνοντας η μπάλα να χτυπήσει στο δεύτερο δοκάρι μετά απο έξοχο πλασέ και να καταλήξει στα δίχτυα. Οι μάχες σώμα με σώμα συνεχίστηκαν με καλές ευκαιρίες απο την πλευρά των γηπεδούχων όταν στο 38ο λεπτό γράφτηκε ξεκάθαρα το 2-0 όταν μετά απο ατομική προσπάθεια του Δημήτρη Μικελάτου μπηκε στην μικρή περιοχή και πλάσαρε έξοχα την μπάλα στα δίχτυα ξεγελώντας τον τερματοφύλακα του Φαραί παρά την κινητικότητά του. Στο 44ο λπετό μετά απο σούτ δημιουργήθηκε ευκαιρία για γκόλ μετά απο ενέργεια του Γεωργόπουλου που πάλεψε δυνατά ως το τέλος σχεδόν του αγώνα.
Η λύτρωση ήρθε στο 60ο λεπτό μετά απο δυνατή σέντρα του Αγγελου Γεωργόπουλου όπου ο Μικελάτος χωρίς δισταγμό σκόραρε με θέληση γράφοντας το τελικό 3-0. Η ομάδα διατήρησε τον ρυθμό ενώ το Φαραί δημιούργησε ευκαιρίες αλλά και φάσεις με αρκετά καλές αποκρούσεις του Τσούλου, ενώ ο Ψωρομύτης προσπάθηκε να κάνει την διαφορά αλλά χωρίς αποτέλεσμα με τις σέντρες και τις κόντρες πάνω στους αμυντικούς της Κυπαρισσίας, ενώ η διαιτησία ήταν σε γενικές γραμμές καλή μέσα σε ένα θετικό κλίμα ενώ αρκετοί φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ελληνας, Κουρκουμέλης, Στρατικόπουλος, Εκμετζίδης, Γεωργόπουλος, Μοροσάνου, Μικελάτος, Ανδρουτσής, Κιούτακ, Λυδιώτης.
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Τσούλος, Πουλόπουλος, Σώκαλης, Κορδελάκος, Πουλόπουλος Γ., Τσάμης, Μωράκης, Παπαγεωργίου, Κουρέας, Ψωρομύτης, Κουρέας Βασίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages