Α.Ο.Κ- Βαλύρα με 2-0 και παρολίγο τραγωδία... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Α.Ο.Κ- Βαλύρα με 2-0 και παρολίγο τραγωδία...

ΠΑΡΟΛΙΓΟ να εξελιχθεί σε τραγωδία ο κατά τα άλλα αδιάφορος για τους ουραγούς της βαθμολογίας αγώνας στο γήπεδο Κυπαρισσίας μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Αστέρα Βαλύρα απο ένα άτυχο συμβάν 18χρονου παίκτη της Βαλύρας στον οποίο άμεσα όλοι με τον γιατρό του ΑΟΚ έδωσαν τις πρώτες σωτήριες βοήθειες....
Αρχικά στον αγώνα μόλις στο 8ο λεπτό ο Δημήτρης Μικελάτος άνοιξε το σκόρ μετά απο έξοχο πλασέ με το 1-0 να γράφει στα δίχτυα των αντιπάλων ζεσταίνοντας το παιχνίδι, ενώ η ομάδα του Χρήστου Γερολυμάτου είχε την δυναμική να καθαρίσει...απο νωρίς το παιχνίδι. Ετσι ο Αγγελος Γεωργιόπουλος στο 21ο λεπτό μετά απο σούτ στην μικρή περιοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλλας έγραψε το 2-0. Ωστόσο το 25ο λεπτό πάγωσε θεατές, παίκτες και παράγοντες όταν μετά απο μια μικρή φάση με κόντρες, χωρίς να προηγηθεί σωματική επαφή έπεσε στο έδαφος ο 18χρονος παίκτης της Βαλύρας Θεόδωρος Γιαννόπουλος ο οποίος ήταν μελανιασμένος και κινδύνεψε να πάθει πνιγμό απο αναστροφή της γλώσσας. Αμέσως το γήπεδο πάγωσε αλλά άμεσα έτρεξε κοντά ο Δ. Μικελάτος για τις πρώτες βοήθειες, ενώ μετά απο δευτερόλεπτα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οι Κακούτης και ο γιατρός Ελληνας οι οποίοι έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.
Ο νεαρός διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φέροντας κολάρο στον αυχένα καθώς η αντιμετώπιση των γιατρών ήταν άμεση. Το παιχνίδι φυσικά διεκόπη αφού η Βαλύρα κατέβηκε με 6 παίκτες ολοκληρώνοντας τον αγώνα...
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ελληνας, Στρατικόπουλος, Εκμετζίδης, Κουρκουμέλης, Γεωργιόπουλος, Γεωργόπουλος, Ανδρουτσής, Μικελάτος Δ., Κιούτακ, Μοροσάνου.
ΒΑΛΥΡΑ: Μάνδελος, Βασιλόπουλος, Πολυχρονάς, Γιαννόπουλος Θ., Δημητρακόπουλος, Σταματόπουλος,, Σταθόπουλος, Μπουρίκας, Γιαννακόπουλος Κ., Γεωργακόπουλος Γ., Στρατής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages