Ημερίδα για την Μελισσοκομία στο ΚΕΓΕ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ημερίδα για την Μελισσοκομία στο ΚΕΓΕ

14/4/2010
Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τρόπους διάθεσης του μελιού, της γύρης, του βασιλικού πολτού και των άλλων προϊόντων κυψέλης, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης των κυριότερων ασθενειών των μελισσών κατά τη διάρκεια ημερίδας που συνδιοργανώνουν ο Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας και ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Τριφυλίας «Τέλος Άγρας».
Το θέμα της ενημερωτικής ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Απριλίου 2010 στις 19:00 είναι «η Μελισσοκομία σήμερα και οι προοπτικές της». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας (πρώην ΚΕΓΕ). Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χαριζάνης Πασχάλης.
Πριν την έναρξη της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί τελετή αγιασμού από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ Χρυσόστομο στο ανακαινισμένο κτίριο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ». Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας στο τηλ. 27610- 22116 κ. Τσουμάνης Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages