DREAM MΟΔΑ για επώνυμο ρούχο... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 18 Απριλίου 2010

DREAM MΟΔΑ για επώνυμο ρούχο...

ΕΝΑ νέο κατάστημα γεμάτο Ονειρα και Μόδα πραγματοποίησε τα επισημα εγκαίνιά του το βράδυ του Σαββάτου σε μαι εκδήλωση γεμάτη απο κέφι και αρκετούς αυτοδιοικητικούς αλλά και φίλους της μόδας με αρκετές ευχές στους ιδιοκτήτες του νέου δημιουργήματος. Το κατάστημα DREAM MΟΔΑ που βρίσκεται στην οδό Ελ. Βενιζέλου ανήκει στον επιχειρηματία Κώστα και Τάνια Γκότση με επώνυμες δημιουργίες που ξεχωρίζουν για άνδρες και γυναίκες με στύλ. Ρούχα που δύσκολα θα βρείτε να επενδύουν την προσωπικότητά σας κάνοντας μια ξεχωριστή εμφάνιση για πάντα.
Στα λαμπερά εγκαίνια τέλεσε τον αγιασμό ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπιας ενώ το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Σαμπαζιώτης, φυσικά ο Αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Γκότσης με πολυετή επαγγελματική πείρα στην αγορά, ο κ. Παν. Φωτεινόπουλος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντέλου, ο κ. Παναγ. Τσίγγανος αλλά και αρκετοί φίλοι του ζεύγους που αγόρασαν δημιουργίες αλλά και τίμησαν δεόντως το έξοχο Κέτερινγκ του κ. Χρόνη Χρονόπουλου που έδωσε το παρών. Καλορίζικο και πάντα καλή Δύναμη για να ομορφύνει η αγορά της πόλης μας με νέες τάσεις που σίγουρα μόνο στην Αθήνα μπορούμε να αναζητήσουμε για να πούμε την Αλήθεια...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ....
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ DREAM,ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΑΜΠΑΝ ΑΠΟ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟ.
ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
ΜΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ DREAM...ΦΙΛΙΑ

Pages