Η ΠΟΤΑ ενισχύει το τουριστικό προιόν της Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η ΠΟΤΑ ενισχύει το τουριστικό προιόν της Τριφυλίας

8/4/2010
ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ αισιοδοξία με θετικά μηνύματα που προέρχονται και απο την τουριστική επένδυσης της “Costa Navarino” η οποία θα συμβάλλει θετικά τον τουριστικό και ξενοδοχειακό προιόν του τόπου μας, παρουσιάζει η Ενωση Ξενοδόχων της Τριφυλίας. Το θετικό μήνυμα είναι αρχικά οι αυξημένες κρατήσεις τους από Αθηναικά τουριστικά γραφεία με ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών αλλά με έμφαση στην προοπτική της ΠΟΤΑ, όπως μας δηλώνει η πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας Γεωργία Χριστοδούλου. Μάλιστα σε ερωτησή μας σημείωσε ότι για την πασχαλινή περίοδο η κίνηση κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, καθώς οι ξενοδόχοι κατέβαλλαν προσπάθεια διατήρησης οικονομικών τιμών, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα διαμονής και γευμάτων.
Εξάλλου η κ. Χριστοδούλου επισήμανε ότι : «Σίγουρα θα οφελήσει την περιοχή μας η παρουσία της “Costa Navarino” και είμαστε αισιόδοξοι ότι γενικότερα ο τουρισμός στην ευρύτερη περιφέρεια έχει αυξημένες προοπτικές με αυξημένο ενδιαφέρον κυρίως απο γερμανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο. Σαφώς συμβόλαια έκλειναν και τα προηγούμενα χρόνια ωστόσο το ενδιαφέρον ανάγεται απο νέες εταιρείες και για αυτό τον λόγο επικρατεί αισιοδοξία στον κλάδο".
Θεωρεί επίσης ότι η περιοχή της Τριφυλίας και ειδικά σε ό,τι αφορά την Κυπαρισσία, μπορει να προσφέρει Πολυθεματικό και εναλλακτικό τουρισμό όπως συνέβη με την περίπτωση για την λειτουργία του κολυμβητηρίου όπως το πρώτο γκρούπ που ήρθε αποΑθήνα για τον σκοπό αυτό. Εξέφρασε την άποψη ότι "Η προώθηση του τουριστικού προιόντος μέσα απο ολοκληρωμένη διαχείριση θα ενισχύσει τον τουρισμό, ενώ η Ενωσή βρίσκεται σε συζητήσεις με ιστιοπλοϊκό όμιλο της Καλαμάτας προκειμένου την περίοδο του καλοκαιριού".

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ανοιχτά μυαλά ανοιχτός ορίζοντας. Μπράβο στην Ενωση Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας και στην πρόεδρο της Γεωργία Χριστοδούλου

Pages