Νίκη με κόντρες 1-0 της Εράνης επι του Ατρόμητου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκη με κόντρες 1-0 της Εράνης επι του Ατρόμητου

ΠΑΙΧΝΙΔΙ για γερά νεύρα ήταν η συνάντηση ανάμεσα στην Εράνη Φιλιατρών και τον Ατρόμητο Λάππα που παραλίγο να εξελιχθεί σε ντέρμπι καθώς οι τετ α τέτ ευκαιρίες, οι ανατροπές και οι θεαματικές στιγμές άρεσαν στο φίλαθλο κοινό κατοχυρώνοντας όμως το 1-0 υπέρ των πράσινων στην έδρα τους.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε ένταση και πάθος κυλώντας με πολλές ανατροπές και αντικρούσεις στην άμυνα της Εράνης που κατάφερε να διατηρήσει το αξιόμαχο των δυνάμεών της χάρη στον τερματοφύλακά της που έκανε τα πάντα καθώς είχε γερές μάχες με τον Ατρόμητου που τελικά είχε αχίλλειο πτέρνα διατηρήθηκαν και στα 90 λεπτά του αγώνα παρουσιάζοντας συγκροτημένο σύνολο. Απο την άλλη η Εράνη στήθηκε καλά αμυντικά μετά τα πρώτα λεπτά καθώς στο 42 μετά απο σέντρα και έξοχο πλασέ στην συνέχεια ο Θανάσης Γεωργιόπουλος κοντράροντας στην μικρή περιοχή έκανε το εκπληκτικό 1-0 που ήταν και το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Λίγο πριν το τέλος ο διαιτητής έδιεξε κόκκινη κάρτα για επιθετική κίνηση σε παίκτη του Ατρόμητου με αποτέλεσμα η ομάδα να μείνει με 10 παίκτες.
Στην επανάληψη η Εράνη έχασε πολλές ευκαιρίες προσπαθώντας να μην κάνει φάουλ και να ενισχύσει την άμυνά της ώστε να μην δεχθεί γκόλ, όμως στο 80 περίπου έχασε τουλάχιστον 3 ευκαιρίες για τέρμα μετά απο τέτ α τέτ στα δίχτυα των αντιπάλων ολοκληρώνοντας την συνάντηση. Ο Προπονητής της ομάδας Τάκης Παναγόπουλος σε δηλώσεις του στον 936 τόνισε ότι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και προσπαθούν για την συνεχεια καθώς είχαν άξιο αντίπαλο. Η αλλαγή πάντως στο β ημίχρονο με τον Μουρούσια ήταν θετική καθώς δημιούργησε φάσεις για γκόλ.
ΕΡΑΝΗ:
Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Γκίνος, Καλογερόπουλος,Ντινιώτης,
Γεωργιόπουλος Θανάσης, Βασιλόπουλος, Παναγιωτίδης, Λυμπερόπουλος
(Μουρούσιας).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσάκωνας, Κυριτόπουλος, Σανδραβέλης, Μούζος, Αντωνόπουλος, Κυριαζόπουλος, Γερασιμόπουλος, Παπαλιάος, Σπανός, Αγγελόπουλος, Μπούρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages