Κοινή κάθοδος και επίσημα Τσίγγανος- Κόλλιας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Κοινή κάθοδος και επίσημα Τσίγγανος- Κόλλιας

ΚΟΙΝΗ κάθοδο στις εκλογές με το συνδυασμό ΤΡΙΦΥΛΙΑ-ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ αποφάσισε ο Παν. Τσίγγανος που δήλωσε πριν απο λίγο με ανακοίνωσή του:
«Μετά από διεξοδικές συζητήσεις με τους συνεργάτες μου, όπου κυριάρχησε το ενωτικό στοιχείο της παράταξης, αποφασίσαμε να δώσουμε τα χέρια με τον συνυποψήφιό μου κ. Κωνσταντίνο Κόλλια και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια μεγάλη συνεργασία, για μια νικηφόρα ενωτική πορεία και κοινό αγώνα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Η στήριξή μας στην τελική επιλογή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και στην υποψηφιότητα του Κου Κωνσταντίνου Κόλλια υπαγορεύεται από την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας της παράταξης που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την σφυρηλάτηση ισχυρών δεσμών μεταξύ των κοινωνιών που συναποτελούν το νέο δήμο Τριφυλίας.
Έτσι αποδεικνύουμε στη πράξη ότι στη Δημοκρατία (περιλαμβανομένης και της Νέας) δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αυτό αποτελεί για εμάς και συνέπεια και δικαίωση
».
Εξάλλου ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κ. Κόλλιας δήλωσε τα ακόλουθα:
«Οι συνεργάτες μου κι εγώ χαιρετίζουμε τη δήλωση του κ. Παναγιώτη Τσίγγανου για την στήριξη και την συστράτευση με τον συνδυασμό μας “Τριφυλία Ισόρροπη Ανάπτυξη” ως πράξη σωφροσύνης και γενναιότητας. Είναι προφανές ότι το μήνυμα ενότητας που εκπέμπει ενισχύει τις προοπτικές νίκης του συνδυασμού μας προς όφελος του νεοσύστατου δήμου Τριφυλίας και των συμπολιτών μας. Χαίρομαι που η δημόσια πρόσκλησή μου βρήκε θετική ανταπόκριση. Είναι αυτονόητο ότι η πρόσκλησή μας προς τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας για αγωνιστική συμπόρευση χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις και προσωπικές περιχαρακώσεις παραμένει σε ισχύ. Πεποίθησή μου παραμένει ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages