Φώτιση απο τον Τίμιο Σταυρό ζήτησαν οι υποψήφιοι και ελπίδα οι πιστοί στην Κυπαρισσία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Φώτιση απο τον Τίμιο Σταυρό ζήτησαν οι υποψήφιοι και ελπίδα οι πιστοί στην Κυπαρισσία

ΜΕ επισημότητα απο πιστούς αλλά και πολιτικούς που ήρθαν να ζητήσουν την βοήθεια του Τιμίου Σταυρού αλλά μετά το έριξαν στα...πηγαδάκια και τις εκτιμήσεις εορτάστηκε η τοπική γιορτή στο φερώνυμο Ναό της Ευαγγελίστριας Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού που συνδυάζεται με την ετήσια εμποροπανήγυρη στην περιοχή μας. Ο κόσμος και οι επισκέπτες ήταν περισσότεροι απο κάθε άλλη χρονιά καθώς κατά κοινή ομολογία λόγω της οικονομικής κρίσης οι πολίτες αναζητούν πλέον Πνευματική τροφή και ελπίδα ώστε να πάρουν κουράγιο και δύναμη.
Η λιτανεία έγινε το πρωί στο χώρο της Πανηγυρίστρας χοροστατούντος στις λατρευτικές εκδηλώσεις του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπιας κ. Χρυσοστόμου ο οποίος στην ομιλία του εστίασε στην ζωοοποιό δύναμη του Τιμίου Σταυρού και την εσωτερική κάθαρση του ανθρώπου. Στις εκδηλώσεις που συνεχίστηκαν με ένα καφέ σε παρακείμενο ξενοδοχείο τα πηγαδάκια ήταν αρκετά. Στις εκδηλώσεις για πρώτη φορά εκτός απο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, ήρθε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο οποίος είχε να επισκεφθεί τη πόλη απο την εποχή που ήταν υπουργός Πολιτισμού επι Ν.Δ. και είχε επισκεφθεί την Περιστεριά λαμβάνοντας υπομνήματα τοπικών φορέων.
Ομως η Τριφυλία είχε μεγάλη εκπροσώπηση απο όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου καθώς ήταν παρών και οι 4 υποψήφιοι Δήμαρχοι Κώστας Κόλλιας, Παναγιώτης Τσίγγανος, Δημήτρης Σωτηρόπουλος και ο Σαράντος Κουκούμης. Φυσικά το αυτοδιοικητικό παρών έδωσαν οι Δήμαρχοι της περιοχής με εξαιρέσεις όμως, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μαντάς. Η είδηση είναι ότι ο κ. Δράκος συνομίλησε με πολύ κόσμο και φορείς, ενώ ο κ. Τατούλης παρακάθησε σε μικρή σύσκεψη με κομματικούς παράγοντες του ΠΑΣΟΚ οπως η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο υποψήφιος κ. Σωτηρόπουλος, ο επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δήμο Κυπαρισσίας κ. Πετρόπουλος, ο περιφερειακός εκπρόσωπος Γ. Μπακούρος και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages