Ηρθε η ώρα της αυτοκριτικής των κομμάτων για την Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ηρθε η ώρα της αυτοκριτικής των κομμάτων για την Τριφυλία

Το ερώτημα που πλανάται στους πολίτες της Τριφυλίας δεν είναι ρητορικό. Η απουσία συγκρότησης συνδυασμών με κοινά αποδεκτούς υποψήφιους απο τα κόμματα εξουσίας δείχνει το αδιέξοδο του 'Καλλικράτη'. Ολα αυτά συμβαίνουν όταν τα κομματικά όργανα συνεδριάζουν, διαβουλεύονται χωρίς όμως να καταλήξουν σε κοινή απόφαση.
Τρανό παράδειγμα αποτελεί η μαραθώνια συνεδρίαση ως τις μεταμεσονύχτιες ώρες των οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ με μια ανούσια σύσκεψη όπου απλά το ραντεβού ανανεώθηκε ως την Παρασκευή ώστε να βρεθεί ο εκλεκτός υποψήφιος με εμφανείς αδυναμίες για ένα αποδεκτό υποψήφιο απο τις τοπικές κοινωνίες. Και δεν ηγείται κάποιος διότι απλά δεν υπάρχει μετά τις αποχωρήσεις, αφού ουδείς θέλει να σκάψει το λάκο του σε ένα μεγάλο Δήμο όπου το γαλάζιο στοιχείο κυριαρχεί.
Ομως και στη Ν.Δ. τα πράγματα δεν ειναι καλύτερα αφού η σύσκεψη στη Ρηγίλλης μεταξύ των 3 ενδιαφερόμενων παρά τις προσπάθειες δεν κατέληξε πουθενά. Την ύστατη στιγμή προτάθηκαν κάλπες απο τις τοπικές οργανώσεις, δημοσκοπήσεις αλλά και την φαεινή ιδέα να μην δοθούν χρίσματα. Προφανώς μετά το δήθεν κώλυμα Κατσίβελα που εντέχνως προτάθηκε απο ξένους δάκτυλους εκφράστηκε αδυναμία κοινά αποδεκτού υποψηφίου. Μάθαμε ότι με το ζήτημα έχει ενοχληθεί και ο κ. Σαμαράς όσο και το στενό του περιβάλλον, ωστόσο το αδιέξοδο ήταν προφανές. Είναι πασιφανές ότι πλέον η Τριφυλία που αποτελεί ένα μεγάλο γεωγραφικό χώρο με αναπτυξιακό προσανατολισμό δεν διαθέτει ικανούς, ηγέτες, σταυροφόρους. Οπως μου έλεγε πνευματικός άνθρωπος οι ιδέες δεν πουλιούνται αλλά τα χρώματα ξεφτίζουν....Ισως ήρθε ο καιρός και τα δύο κόμματα να κάνουν την αυτοκριτική τους γιατί ο ψηφοφόρος του περιμένει στη γωνία να τους απαντήσει στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου....Ι. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages