Διακήρυξη θέσεων και αρχών Κόλλια με ισόρροπη ανάπτυξη στην πράξη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Διακήρυξη θέσεων και αρχών Κόλλια με ισόρροπη ανάπτυξη στην πράξη

ΤΗΝ διακήρυξη αρχών και θέσεων παρουσίασε στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε τους παριστάμενους Δημάρχους που τον στηρίζουν όπως οι Δήμαρχοι Κυπαρισσίας, Φιλιατρών, αλλά και αυοτδιοικητικούς παράγοντες αναλύοντας τον τίτλο 'ΤΡΙΦΥΛΙΑ Ισόρροπη ανάπτυξη' και τους πρώτους στόχους του συνδυασμού που αναμένεται να ανακοινώσει τα πρώταο ονόματα για το ψηφοδέλτιό του.
Ο Κώστας Κόλλιας εστίασε στους 2 πυλώνες ιδεών του συνδυασμού του που αναλύονται στην απάντηση αρχικά του αιτήματος για συνολική ανάπτυξη της Τριφυλίας που μέχρι σήμερα δεν βρήκε ανταπόκριση απο την κεντρική και περιφερειακή εξουσία αλλά και την διάχυση ανάπτυξης ισόρροπα σε όλα ται διαμερίσματα χωρίς υπεκφυγές. Μίλησε για αποκεντρωμένη λειτουργία του Δ.Δ. καθώς σχεδιάζει να αναθέσει καθήκοντας στους 6 Αντιδημάρχους προερχόμενοι απο κάθε περιοχή του Δήμου τόσο σε τοπικό όσο και σε Καλλικράτειο επίπεδο.
Επέμεινε ότι θα φέρει σε πέρας την εντολή του Αντώνη Σαμαρά και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να φαλκιδεύσει την πορεία του συνδυασμού του λέγοντας ότι μπορει να έχει κομματική ταυτότητα αλλά επειδή η Ν.Δ. πιστέυει στην ανεξάρτητη τοπική αυοτδιοίκηση θα εγγυηθεί την ανεξαρτησία του θεσμού μέσα απο την πεφρασμένη βούληση των τοπικών κοινωνιών.
Τέλος εξήγησε ότι θα αγωνιστεί ώστε να διεκδικήσει όσα ο Καλλικράτης δεν προσφέρει υπο την μπότα του Δ.Ν.Τ. με στόχο να πάρουν οι άνθρωποι τις τύχες του τόπου μας ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα είναι ποτέ Δήμαρχος Φιλιατρών ή Κυπαρισσίας ή Γαργαλιάνων ή Αυλώνος αλλά Δήμαρχος για τους Τριφύλιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages