Μαθήματα οδικής ασφάλειας απο τον..Ιαβέρη και το Σύλλογο Γυναικών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Μαθήματα οδικής ασφάλειας απο τον..Ιαβέρη και το Σύλλογο Γυναικών

ΣΕ μια χώρα όπου τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν κοινωνική πληγή και χάνονται άδικα ανθρώπινες ζωές, οι ημερίδες προς την σωστή κατεύθυνση συμβάλλουν θετικά. Καθώς διανύουμε την Εβδομάδα Κυκλοφοριακής αγωγής , ο «Σύλλογος Γυναικών Κυπαρισσίας» διοργανώνει ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με την οδική κυκλοφορία και ασφάλεια. Για το σκοπό αυτό η Κυπαρισσία θα φιλοξενήσει προκειμένου να μιλήσει στην πόλη μας ο οδηγός αγώνων «Ιαβέρης», κατά κόσμο Τάσος Μαρκουίζος, που έχει αφιερωθεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση αναφορικά με την οδική ασφάλεια, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει και δική του σχολή.
Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, ωρα 19:30 για να θυμόμαστε αυτό το σημαντικό ραντεβού, ο κ. Μαρκουίζος θα βρεθεί στο χώρο διαλέξεων του ΤΕΕ Κυπαρισσίας για να μας εκπαιδεύσει, όχι μέσω διδαχής της ίδιας της τέχνης της οδήγησης, την οποία κατέχει καλύτερα από τον καθένα μας, αλλά εστιάζοντας στη συνειδητοποίηση πως υπάρχουν πάρα πολλά που δε γνωρίζουμε σχετικά με αυτήν όταν βγαίνουμε στο δρόμο, ξεκινώντας πρώτα από τον εαυτό του. Η βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς είναι υπόθεση του καθενός μας καταλήγει η ανακοίνωση που εξέδοσε ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος και τον ευχαριστούμε για αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages