Σε θέσεις μάχης οι υποψήφιοι της Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Σε θέσεις μάχης οι υποψήφιοι της Τριφυλίας

ΤΟΥΣ υποψήφιους του συνδυασμού τους αναμένεται να ανακοινώσουν ως την επόμενη εβδομάδα οι 2 συνδυασμοί στο νέο Δήμο Τριφυλίας καθώς έχει διαμορφωθεί ο κορμός των συμμετεχόντων όπως επιβεβαιώνεται και απο πληροφορίες στον τοπικό τύπο.
Στο συνδυασμό του Δημήτρη Σωτηρόπουλου τα πρόσωπα που θα τον στελεχώσουν ήταν αναμενόμενα καθώς αναζητήθηκαν συμμαχίες απο τους υπάρχοντες αυτοδιοικητικούς παράγοντες χωρίς ομως να εμφανίζονται νέα φρέσκα πρόσωπα προς τον παρόν ώστε να δώσουν άλλο αέρα στο συνδυασμό! Ωστόσο οι επικρατέστεροι υποψήφιοι είναι οι: Θανάσης Πετρόπουλος, Γιάννης Κατσαργύρης, Σωτήρης Μπακούρος, Γιώργος Γκότσης από Κυπαρισσία, Θεόδωρος Τσαλαμανδρής από Τριπύλα, Κώστας Λίτσας, Κώστας Τσούτσιας, Ηλίας Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Σταματελόπουλος, Σταύρος Αντωνόπουλος από Φιλιατρά, Γιώργος Γαλάνης από Αυλώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως, σχεδόν, στο σύνολό του το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού έχει καταρτιστεί και απομένουν οι τελευταίες «πινελιές», λίγο πριν από την ανακοίνωσή του το προσεχές χρονικό διάστημα.
«Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη»
Μετά τη «συνεργασία» Κόλλια – Τσίγγανου, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για τη δημιουργία πολυσσυλεκτικού ψηφοδελτιου που θα απηχεί όλες τις κοινωνικές τάξεις. Στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν νυν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αλλά και νέα πρόσωπα από το χώρο της Ν.Δ. που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να είναι υποψήφιοι οι: Γιώργος Σαμπαζιώτης, Παναγιώτης Τσίγγανος, Γρηγόρης Γκότσης και Ζαχαρίας Κανελλόπουλος από Κυπαρισσία, Χαράλαμπος Παγάνης, Χαράλαμπος Στάμος, Δώρα Λεβεντούρη, Σάκης Γιαννόπουλος, Κώστας Σαραντόπουλος από Φιλιατρά, Γιάννης Φιλντίσης, Γιάννης Βασιλόπουλος από Τριπύλα και Σπύρος Χρονόπουλος από Αυλώνα. Σήμερα, μάλιστα, ίσως δοθεί στη δημοσιότητα λίστα υποστηρικτών του συνδυασμού, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.
Με πληροφορίες απο την 'Φωνή', 'Θάρρος'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages